Ασφάλεια

Tips για ένα ασφαλές ταξίδι με τα παιδιά - Κεντρική Εικόνα
Πώς θα ταξιδέψω με το παιδί μου με ασφάλεια φέτος το καλοκαίρι; Σημαντικό ερώτημα για όλους τους γονείς και γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για να είμαστε οργανωμένοι! Οι καλοκαιρινές μετακινήσεις για μια νέα μαμά φαντάζουν mission impossible, το κατανοώ απολύτως, στην πορεία όμως κάθε...
Εσείς τι κάνετε για την ασφάλεια του παιδιού σας; - Κεντρική Εικόνα
Η συνεργασία μου με τη Babylino με έχει βάλει σε νέα "μονοπάτια" σκέψης. Στο συγκεκριμένο post, με αφορμή το κράνος, συζητάω μαζί σας για όλα όσα κάνει μια μάνα γύρω από την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του παιδιού της. Η ασφάλεια του παιδιού της είναι η #1 προτεραιότητα μια μαμάς.
Ασφάλεια στην παραλία - Κεντρική Εικόνα
Η ασφάλεια στην παραλία το καλοκαίρι, είναι κάτι που προβληματίζει αρκετούς γονείς. Μια ευχάριστη περίοδος ανοίγεται μεν μπροστά τους, ωστόσο τα καλοκαιρινά μπάνια και τα παιχνίδια στην παραλία, μπορεί να κρύβουν κινδύνους που γεννούν ανησυχία στους γονείς.
Η ασφάλεια του νηπίου
Τώρα που περπατάει και τρέχει έχει όλο τον κόσμο να εξερευνήσει. Δε θα το προλαβαίνετε! Είναι σημαντικό, λοιπόν, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, να σιγουρευτείτε ότι το περιβάλλον είναι ασφαλές για την εξερεύνηση του παιδιού σας.
Ασφάλεια μέσα στο σπίτι
Το σπίτι μας, αντιπροσωπεύει για όλους μας, έναν χώρο ηρεμίας και ασφάλειας. Είναι όμως το περιβάλλον του σπιτιού σας κατάλληλο για το νεότερο μέλος της οικογένειάς σας?
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.