Βρέφος

Μωρό στην παραλία: 10 χρυσοί κανόνες ασφαλείας! - Κεντρική Εικόνα
Παραλία / Παιδιά / Ψυχραιμία: Κι όμως χωράνε όλα μαζί στην ίδια πρόταση! Αρκεί κανείς να τηρεί με ευλάβεια μερικούς βασικούς κανόνες ασφαλείας ώστε η παραμονή στην παραλία να είναι ευχάριστη και πάνω από όλα ασφαλής! Λένε πως η παραλία είναι συνώνυμο της ανεμελιάς και της χαλάρωσης. Θα έλεγα πως...
Babylino moments - Συζητώντας τον ρόλο μιας μαίας! - Κεντρική Εικόνα
Η συζήτηση με μια μαία είναι πάντα απολαυστική και πολύ χρήσιμη. Γιατί αυτές οι γυναίκες βρίσκονται δίπλα μας καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μας κρατούν το χέρι στον τοκετό και μας βοηθούν με πολύ ουσιαστικό τρόπο κατά τη γέννηση του μωρού μας και φυσικά μας δίνουν όλες τις απαραίτητες...
Toilet "rituals" for newborns - Κεντρική Εικόνα
Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς αντιμετωπίζουμε ως γονείς «τις βιολογικές ανάγκες» των μωρών. Πόση αγωνία έχουμε τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους για το πόσες πάνες αλλάζουμε, τι χρώμα έχουν τα ούρα, πώς είναι η σύσταση των κοπράνων.
Ένα ασφαλές δωμάτιο για το μωρό - Κεντρική Εικόνα
Αφού έχουμε μιλήσει ήδη για το τι χρώματα και διακόσμηση θα διαλέξουμε για το δωμάτιο του μικρού μας, καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη μας ορισμένα σημαντικά πράγματα και για την ασφάλειά του.
Sonni tranquilli - Κεντρική Εικόνα
Και επιτέλους ήρθε η μέρα που γυρίσατε με το μωράκι σας στο σπίτι! Για πολλές μανούλες είναι πιο καθησυχαστικό, αλλά και πιο πρακτικό, να έχουν την κούνια του μωρού, ειδικά για τους πρώτους μήνες, στο δωμάτιο τους.
Βρέφος Διατροφή
Η διαδικασία ταΐσματος του βρέφους είναι μια ιεροτελεστία για τη μητέρα και το νεογέννητο μωρό της, η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με την τροφή, αλλά και με την επικοινωνία και τη θαλπωρή που ενδυναμώνει τη σχέση τους.
Ταξιδεύοντας με παιδιά
Η ώρα των διακοπών έφτασε! Είτε θα ταξιδέψετε για μία ημέρα ή για μία εβδομάδα, είτε φύγετε με το αυτοκίνητο, είτε με αεροπλάνο, αν έχετε μαζί σας παιδιά, πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Οι μέρες όπου περνάτε ένα μικρό σακίδιο με λίγα ρούχα και φεύγατε, τελειώσανε. Οι ανάγκες των παιδιών είναι...
Πόσο συχνά πρέπει ένα παιδί να τρώει κόκκινο κρέας;
Τι πιστεύει ο καταναλωτής-γονέας Έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι το κόκκινο κρέας είναι το πιο θρεπτικό τρόφιμο για ένα παιδί. Επίσης, αποτελεί τη βασική λύση για την αποφυγή της αναιμίας και γενικότερα την αντιμετώπιση των χαμηλών επιπέδων σιδήρου στο αίμα του παιδιού.
Οι ξηροί καρποί στην διατροφή του παιδιού
Η υγιεινή διατροφή είναι ζητούμενο για τον κάθε άνθρωπο. Όταν, όμως, η συζήτηση φτάνει στο παιδί, που έχει αυξημένες θρεπτικές ανάγκες για την ανάπτυξη και διαμόρφωση, τότε γίνεται αναγκαία. Η διασφάλιση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου για την κάλυψη των επιθυμητών προσλήψεων όλων των θρεπτικών...
Ξεκινήστε τη ζωή του, προσφέροντας τις βάσεις της σωστής διατροφής
Οι επιλογές των γονέων για τη σίτιση του βρέφους, επηρεάζουν σημαντικά την υγεία και το βάρος στη μετέπειτα ζωή του. Έρευνες αποδεικνύουν ότι ο μητρικός θηλασμός μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ωτίτιδας, στομαχικών ιώσεων και παιδικής λευχαιμίας.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.