Φιλική προστασία με αποδείξεις

Η ποιότητα και η ασφάλεια στα προϊόντα μας αποτελεί για εμάς, βασική και αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση, για να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο στους γονείς, που επιλέγουν τα προϊόντα μας για τα μωρά τους.

Γι’ αυτό έχουμε σαν αρχή πριν σχεδιάσουμε οποιοδήποτε νέο προϊόν, να μην καλύψουμε μόνο το βασικό προαπαιτούμενο, που είναι η αποτελεσματικότητά του αλλά να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα... το οφείλουμε στις οικογένειες που εμπιστεύονται χρόνια σε εμάς τη  φροντίδα για το πιο πολύτιμο και ευαίσθητο κομμάτι της ζωής τους, το παιδί τους!  

Ποιότητα και Ασφάλεια

Έτσι, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, έχουν μελετηθεί ώστε εκτός από υψηλή απορροφητικότητα, να προσφέρουν και πιστοποιημένη φιλικότητα στο βρεφικό δέρμα. Έχουν Sensitive σχεδιασμό, που σέβεται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και συμβάλει στην αποφυγή των ερεθισμών. Ένα βρεφικό προϊόν για εμάς στη ΜΕΓΑ δεν θα μπορούσε παρά να είναι Sensitive!  

 

Και για όλα αυτά υπάρχουν φυσικά αποδείξεις!

 

Τα Babylino είναι Sensitive γιατί…

…αγγίζουν το μωρό σας με απίστευτη απαλότητα και προσεκτικά επιλεγμένα φιλικά υλικά. Περιέχουν εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, για αποφυγή ερεθισμών είναι δερματολογικά ελεγμένα και συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

 

Διαθέτουν επίσημες Πιστοποιήσεις

  • Όλα τα προϊόντα της ΜΕΓΑ δοκιμάζονται δερματολογικά σε διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το Dermscan Group στη Γαλλία και το ινστιτούτο εφαρμοσμένης δερματολογικής έρευνας Dermatest στη Γερμανία.
  • Επιπλέον, ειδικά οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive  είναι πιστοποιημένες και με το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 για την κατηγορία προϊόντων Ι (προϊόν κατάλληλο για νεογέννητα και μέχρι 3 ετών) ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες.
  • Τις βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα  της εταιρείας ΜΕΓΑ, συστήνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

 

Τι είναι η πιστοποίηση Oeko tex;

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης, που αναγνωρίζεται διεθνώς και πιστοποιεί ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών. Επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο και δεν γίνεται καμία αλλαγή στις α’ ύλες αν δεν έχουν περάσει πρώτα από τους αυστηρούς αυτούς ελέγχους.

 

Περνούν ελέγχους από επίσημους οργανισμούς όπως:

  • EDANA-INDA (Βέλγιο-USA): Ακολουθούμε  εγκεκριμένες μεθόδους των διεθνών οργανισμών για τους ελέγχους των α’ υλών μας.
  • COURTRAY LABORATORY (Γαλλία): Οι διαπιστώσεις του εργαστηρίου μας, έχουν επιβεβαιωθεί, συγκρίνοντας με τα δείγματα που αποστέλλονται στο εργαστήριο Courtray. Μεταξύ άλλων, όλα τα μεγέθη της τρέχουσας βρεφικής πάνας της γκάμας Babylino Sensitive, εξετάζονται συχνά βάσει Courtray και κατηγοριοποιούνται ως πάνες κατηγορίας Α (CLASS Α) (Tolerance CLASS B). 

 

Τον φιλικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό των πανών Babylino Sensitive, μπορείτε να τεστάρετε και εσείς, σύμφωνα με τα παρακάτω videos, ώστε να ελέγξετε την απορροφητικότητα, την απαλότητα, την ελαστικότητα αλλά και το πόσο τα φιλικά υλικά των Babylino Sensitive επιτρέπουν στο δερματάκι του μωρού σας να αναπνέει, κρατώντας το στεγνό και χαρούμενο!

 

                Απορροφητικότητα                                               Απαλότητα - Ελαστικότητα

 

 

                       Φιλικότητα                                                      Breathability (αναπνέει)

 

Συμβουλευόμαστε ειδικές ομάδες επιστημόνων

Σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων Babylino Sensitive παίρνουμε τη σύμφωνη γνώμη από μια ομάδα ειδικών επιστημόνων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε και η οποία αποτελείται από μαίες, μαιευτήρες, παιδιάτρους, δερματολόγους κλπ.

 

Διεξάγουμε έρευνες με ελληνίδες μητέρες

Στην Ελλάδα οι κλιματολογικές συνθήκες (π.χ θερμότερο κλίμα - περισσότερη εφίδρωση), οι συνήθειες μας, η διατροφή μας, η σημασία της φροντίδας της ελληνίδας μητέρας…. είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία, που διαφέρουν σε σύγκριση με χώρες του εξωτερικού.

Γι’ αυτό και για εμάς στη ΜΕΓΑ είναι πολύ σημαντικό να μη βασιζόμαστε σε έρευνες του εξωτερικού, αλλά να διεξάγουμε τις δικές μας έρευνες στην Ελλάδα, να παίρνουμε την πολύτιμη γνώμη των ελληνίδων μητέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών μας… ακόμα και τις πιο ευαίσθητες.  

 

Τέλος, η εταιρεία μας, έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO14001 και το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας OHSAS 18001

 

Σημείωση:

Δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα! Η εταιρεία ΜΕΓΑ δεν χρησιμοποιεί πειραματόζωα για ερευνητικούς σκοπούς, κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής, για κανένα από τα προϊόντα της.

Μοιραστείτε το!

Οι βραβευμένες, ελληνικές πάνες Babylino Sensitive

Οι βραβευμένες, ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι η επιλογή που μπορείτε να εμπιστεύεστε για τη φροντίδα του μωρού σας, από την πρώτη μέρα!
Εξασφαλίζουν όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα με απόλυτο σεβασμό στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.