Φιλικότητα στο δέρμα

Ως μητέρα, γνωρίζετε καλά πόσο ευαίσθητο είναι το βρεφικό δέρμα… Γι’ αυτό, για την καθημερινή του περιποίηση επιλέγετε ειδικά μελετημένα προϊόντα, που σέβονται τις ευαισθησίες του και το αγγίζουν με μοναδικά φιλικό τρόπο.

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ο φιλικός τους σχεδιασμός πιστοποιείται από σειρά ελέγχων σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό σας. Πιο συγκεκριμένα, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένες κατά Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Φιλικότητα στο δέρμα

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Έτσι οι πάνες για μωρά Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένα φιλικές στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. 

Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

                                              

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού.

Με εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.oeko-tex.com

 

Μοιραστείτε το!

Οι βραβευμένες, ελληνικές πάνες Babylino Sensitive

Οι βραβευμένες, ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι η επιλογή που μπορείτε να εμπιστεύεστε για τη φροντίδα του μωρού σας, από την πρώτη μέρα!
Εξασφαλίζουν όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα με απόλυτο σεβασμό στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.