Οι Μέρες Πλησιάζουν
Nuk do ta besosh sa shpejt do te kalojë koha dhe momenti i lindjes do te vijë! Shfrytëzo kohën që të ka mbetur në mënyrën më të mirë për të të...
O cameră sigură pentru nou-născut - Κεντρική Εικόνα
Meqënse tashmë kemi folur për ngjyrat dhe dekorimin që ju do të zgjidhni për dhomën e fëmijës suaj, është koha që të mbani mend disa gjëra të...
Η πιπίλα και τα δοντάκια του
Bebet lindin me refleksin e thithjes. Mund të jesh edhe ti një nga mamatë që mban mend që në një prej ekove ka parë beben me gisht në gojë! Biberoni...
Ο ρόλος του μπαμπά
Pjesëmarrja e babait në rritjen e fëmijës është po aq e rëndësishme sa dhe pjesëmarrja në krijimin e fëmijës.
Σπιτική πίτσα μαργαρίτα
Përfundimisht kjo është e preferuara e gjithkujt. Sidoqoftë herën e parë kur i shërbeni këtë picë fëmijës suaj mund të mos mbetet dhe aq i kënaqur...
Cheeseburger με λαχανικά
Fëmijët shpesh refuzojnë të hanë mish. Por ju mund t’i bindni pa krijuar konflikte apo reagime. Ky propozim mund të jetë një mënyrë e mirë për...
Ψάρι με πατάτα και λαχανικά
Marrja e duhur e acideve yndyrore omega-3 është shumë e rëndësishme që në foshnjëri. Gjithsesi, për disa përdorimi i peshkut në dietën javore të një...
Janis Krisu
Dietolog Klinik
Drejtues i Departamentit të Ushqimit - për pacientët e jashtëm - ne Sekretarinë e Përgjithshme të Spitalit të Fëmijëve Euroclinic të Institutit, Grek të Ushqimit
Babylino |

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.