Roli i babait

Ο ρόλος του μπαμπά στη λήψη αποφάσεων
Çdo vendim që merret lidhur me fëmijën duhet të jetë rezultat i dakortësisë mes të dy prindërve dhe kjo duhet t’i theksohet fëmijës.
Πατρική παρουσία σε σημαντικές στιγμές
Edhe nëse babai nuk mund të jetë pranë fëmijës çdo ditë, prezenca e tij është e rëndësishme për fëmijën dhe marrëdhëniet e tyre në momente speciale.
Ο μπαμπάς δουλεύει
Është e rëndësishme për fëmijën të dijë pse babi është larg, ku shkon dhe si mund ta gjejë. Fëmija e di që ju duhet të shkoni në punë çdo ditë.
Ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου
Së bashku në fundjavë. Stili modern i jetesës dhe kërkesa në rritje fatkeqësisht lenë pak kohë për babain që të kujdeset për fëmijët.
Συνενόηση γονέων -σταθερή πορεία στην ανατροφή
Veproni së bashku; është e rëndësishme për fëmijën të mos trajtohen ndryshe nga secili prind.
Gândire deschisă - Κεντρική Εικόνα
Një nisje e mirë është të eleminosh, e të refuzosh paragjykimet që i shohin burrat vetëm si “gjuetarë kokash”: Që një grua duhet të rritë fëmijët dhe bashkëshorti i saj duhet të kujdeset për mbijetesën e tyre financiare.
Ο ρόλος του μπαμπά
Pjesëmarrja e babait në rritjen e fëmijës është po aq e rëndësishme sa dhe pjesëmarrja në krijimin e fëmijës.
Roli i babait | Babylino

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.