Siguria Foshnja

O cameră sigură pentru nou-născut - Κεντρική Εικόνα
Meqënse tashmë kemi folur për ngjyrat dhe dekorimin që ju do të zgjidhni për dhomën e fëmijës suaj, është koha që të mbani mend disa gjëra të rëndësishme për sigurinë e tij.
Somn în siguranță pentru nou-născut - Κεντρική Εικόνα
Fëmija juaj është më në fund në shtëpi! Për shumë nëna të reja, të paturit e krevatit të foshnjës në dhomën e tyre sidomos gjatë muajve të parë është edhe inkurajues dhe i përshtatshëm.
Βρέφος Ασφάλεια
Pediatri mund t’ju sigurojë se sa e rëndësishme është të bëni disa ndryshime në shtëpi kur të vijë pjesëtari i ri ifamiljes. Shtëpia është plot rreziqe për një krijesë të vogël. Prindërit shqetësohen që dikush mund të dëmtojë beben, që një fëmijë tjetër mund të dëmtojë aksidentalisht beben, ose...
Η ασφάλεια του μωρού στο αυτοκίνητο
Për udhime të sigurta në qytet apo në zonat përreth, ose në fshat për ekskursione më të gjata, duhet të keni një ndenjëse të posaçme në pjesën e prapme të makinës për të transportuar në mënyrë të sigurt bebin tuaj.