Fëmija

Η ασφάλεια του νηπίου
Tani që fëmija yt po vrapon e po ecën, ka për të zhbiruar gjithë botën. Ti do të jesh gjithmonë në lëvizje! Është shumë e rëndësishme që kur jeni jashtë shtëpisë të siguroheni që mjedisi është i sigurtë për “eksplorimin” e fëmijës.
Ασφάλεια μέσα στο σπίτι
Nëntë nga dhjetë aksidente ndodhin për shkak të gabimeve njerëzore, neglizhencës apo injorimit të rrezikut. Gjithsesi, veçanërisht për aksidentet e fëmijëve, mungesa e njohurisë nga prindërit dhe e atyre që janë përgjegjës për ta është një çështje shumë e rëndësishme.
Η πιπίλα και τα δοντάκια του
Bebet lindin me refleksin e thithjes. Mund të jesh edhe ti një nga mamatë që mban mend që në një prej ekove ka parë beben me gisht në gojë! Biberoni është aksesori i parë dhe më i dashuri që bebet “zgjedhin” dhe kjo është e justifikueshme.
Παιχνίδια για νήπια
Lodra për fëmijë. Orë pa fund në korridorret e një dyqani lodrash pa qenë në gjendje për të zgjedhur “lodrën e duhur”. Tingëllon e njohur? Kjo është një eksperiencë e njohur për prindërit, ose përgjithësisht për konsumatorët të cilët duan të blejnë diçka për një fëmijë. Çfarë të blesh? Cila lodër...