Familja

Ζήλεια στα αδέρφια
Të gjithë prindërit kanë bërtitur në një moment: “Mos bëni kështu! Jeni motër e vëlla!” E shpesh edhe ne kemi dëgjuar “Mami! Ai/ajo më qëlloi!”. Sigurish, t nëse jo që në fillime, por shumë shpejt – këto fjalë janë përsëritur miliona herë në gjithë globin! Me fjalë të tjera, të gjithë vëllezërit e...
Πώς πρέπει να είναι οι συνθήκες στο σπίτι για ένα παιδί
Gjëja më e mirë që ju dhe partneri juaj mund t’i ofroni fëmijës është një familje plot dashuri. Një familje, anëtarët e të cilës kërkojnë harmoni dhe respektojë njëri-tjetrin do të jetë një familje model për jetën e mëvonshme të fëmijës, kur të largohet nga lidhja efamiljes së tij. Nëse ka elemente...
Ο ρόλος του μπαμπά στη λήψη αποφάσεων
Çdo vendim që merret lidhur me fëmijën duhet të jetë rezultat i dakortësisë mes të dy prindërve dhe kjo duhet t’i theksohet fëmijës.
Πατρική παρουσία σε σημαντικές στιγμές
Edhe nëse babai nuk mund të jetë pranë fëmijës çdo ditë, prezenca e tij është e rëndësishme për fëmijën dhe marrëdhëniet e tyre në momente speciale.
Ο μπαμπάς δουλεύει
Është e rëndësishme për fëmijën të dijë pse babi është larg, ku shkon dhe si mund ta gjejë. Fëmija e di që ju duhet të shkoni në punë çdo ditë.
Ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου
Së bashku në fundjavë. Stili modern i jetesës dhe kërkesa në rritje fatkeqësisht lenë pak kohë për babain që të kujdeset për fëmijët.
Συνενόηση γονέων -σταθερή πορεία στην ανατροφή
Veproni së bashku; është e rëndësishme për fëmijën të mos trajtohen ndryshe nga secili prind.
Gândire deschisă - Κεντρική Εικόνα
Një nisje e mirë është të eleminosh, e të refuzosh paragjykimet që i shohin burrat vetëm si “gjuetarë kokash”: Që një grua duhet të rritë fëmijët dhe bashkëshorti i saj duhet të kujdeset për mbijetesën e tyre financiare.
Ο ρόλος του μπαμπά
Pjesëmarrja e babait në rritjen e fëmijës është po aq e rëndësishme sa dhe pjesëmarrja në krijimin e fëmijës.
Δεύτερος γάμος
Shumë herë çështja e një martese të dytë del në pah. Reagimet e fëmijëve mund të ndryshojnë.
Familja | Babylino

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.