Foshnja

Ένα ασφαλές δωμάτιο για το μωρό - Κεντρική Εικόνα
Meqënse tashmë kemi folur për ngjyrat dhe dekorimin që ju do të zgjidhni për dhomën e fëmijës suaj, është koha që të mbani mend disa gjëra të rëndësishme për sigurinë e tij.
Sonni tranquilli - Κεντρική Εικόνα
Fëmija juaj është më në fund në shtëpi! Për shumë nëna të reja, të paturit e krevatit të foshnjës në dhomën e tyre sidomos gjatë muajve të parë është edhe inkurajues dhe i përshtatshëm.