Foshnja

11ος μήνας ανάπτυξης
Në muajin e njëmbëdhjetë…
12ος μήνας ανάπτυξης
Në muajin e dymbëdhjetë…
Βρέφος Ασφάλεια
Pediatri mund t’ju sigurojë se sa e rëndësishme është të bëni disa ndryshime në shtëpi kur të vijë pjesëtari i ri ifamiljes. Shtëpia është plot rreziqe për një krijesë të vogël. Prindërit shqetësohen që dikush mund të dëmtojë beben, që një fëmijë tjetër mund të dëmtojë aksidentalisht beben, ose...
Η ασφάλεια του μωρού στο αυτοκίνητο
Për udhime të sigurta në qytet apo në zonat përreth, ose në fshat për ekskursione më të gjata, duhet të keni një ndenjëse të posaçme në pjesën e prapme të makinës për të transportuar në mënyrë të sigurt bebin tuaj.
Βρέφος Διατροφή
Procesi i ushqimit të një fëmije është ritual për mamanë dhe beben e saj të porsalindur, çka nuk është vetëm ushqim, por edhe komunikim dhe ngrohtësi që forcon lidhjen e tyre.
Ταξιδεύοντας με παιδιά
Koha për pushime! Nëse udhëtoni për një ditë apo për një javë, me makinë apo aeroplan, nëse merrni fëmijët me vete, duhet të përgatiteni. Koha kur paketonit vetëm pak gjëra në një çantë shpine ka ikur. Fëmijët duan shumë më tepër dhe ju duhet të parashikoni çdo nevojë të mundshme. Ja disa ide për...
Πόσο συχνά πρέπει ένα παιδί να τρώει κόκκινο κρέας;
Besimet e konsumatorëve - prindër Është perceptim i gjerë që mishi i kuq është më i ushqyeshmi për një fëmijë. Për më tepër është zgjidhja kryesore për parandalimin e anemisë dhe përgjithësisht për trajtimin e niveleve të ulëta të hekurit në gjakun e një fëmije.