Foshnja

Το πρώτο ραντεβού με τον παιδίατρο
Pas kaq shumë muajsh pritje, më në fund po mbani beben në krahë! E gjithë frika dhe ankthi i përkasin të shkuarës… është shumë e rëndësishme për beben, të përcaktoni vizitën e parë tek pediatri për ta kontrolluar atë që në ditët e para pas kthimit nga materniteti.