Nënë e re & vetbesimi

Νέα μητέρα και αυτοεκτίμηση
Kur mëmësia vjen në moshën 20-50 vjeç, mosha nuk është parametri i vetëm që ndikon në vetëbesim. Ditët e sotme me shkollën e detyrueshme deri në moshën 15 vjeçare, mund të themi qe mëmësia para të 20-ave mund të shkaktojë problem në vetëbesim, pasi fëmija mund të rikuperojë vijën e tij akademike e...
Τι πρέπει να κάνει ο νέος γονιός για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης του παιδιού του
Me përparimin e shkencës dhe veçanërisht me përparimin e imazherisë nevrore të trurit, bëhet evidente që vitet e para të jetës së fëmijës janë shumë të rëndësishme për jetën në vijim të tij.
Nënë e re & vetbesimi | Babylino

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.