Shëtisni me fëmijën

Δραστηριότητες για την διαδρομή
Kush tha që gjithë argëtimi nis sapo të keni arritur në destinacion? Ndërsa jeni në makinë duke udhëtuar për në destinacionin tuaj, mund të jetë një mundësi e mirë për gjithë familjen të vijë më afër. S’ka problem nëse udhëtimi zgjat nga 5 minuta deri në disa orë, ju mund të përfitoni për gjëra...
Τσάντα Βόλτας
Një aktivitet fantastik për ju dhe fëmijën tuaj është të dilni shëtitje! Eksperieca e aktiviteteve jashtë shtëpisë do t’ju japë atyre mundësinë për të parë një mjedis krejt ndryshe dhe të përfitojë eksperienca të reja. Përfito nga koha jote e lirë dhe çdo mundësi tjetër që keni për të shkuar për...