Shtatzania

Εγκυμοσύνη και Αυτοεκτίμηση
Shtatzania shkakton ndryshime të rëndësishme në trupin e gruas shtatzanë.
Τσάντα Μαιευτηρίου
Dita e madhe po afron dhe ti duhet të bësh të gjitha përgatitjet e nevojshme për të minimizuar stresin e momentit kur të vijë bebi. Të qenurit gati për maternitet, me të gjitha gjërat që të duhen për vete dhe për bebin, do të të ndihmojë të qëndrosh e qetë.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Si të krijosh dhomën e fëmijës!
Η προίκα του μωρού
Shumë shpejt to të shikosh që dollapi i bebes do të mbushet po qa sa dollapi yt. Duhet të përgatisësh gjërat e rëndësishme për beben përpara lindjes. Me siguri koha jote pas lindjes do të jetë shumë e çmuar dhe paksa e limituar për të bërë pazar. Mund ta nisësh këtë eksperiencë të këndshme të...
Οι Μέρες Πλησιάζουν
Nuk do ta besosh sa shpejt do te kalojë koha dhe momenti i lindjes do te vijë! Shfrytëzo kohën që të ka mbetur në mënyrën më të mirë për të të ndihmuar për ankthin e momentit të madh. Bëj gjëra që do të të ndihmojnë të shlodhesh, ndihu e bukur dhe e qetë. Duhet të përgatitesh të shkosh në spital...