Çanta e bebes

Një aktivitet fantastik për ju dhe fëmijën tuaj është të dilni shëtitje!

Eksperieca e aktiviteteve jashtë shtëpisë do t’ju japë atyre mundësinë për të parë një mjedis krejt ndryshe dhe të përfitojë eksperienca të reja. Përfito nga koha jote e lirë dhe çdo mundësi tjetër që keni për të shkuar për një shëtitje në park, muzeume për fëmijë apo dhe në kopshtin zoologjik. Sigurohu që edhe ju ta shijoni  po aq shumë!

Τσάντα Βόλτας

Ndërveprimi i vogëlushit tuaj me mjedisin e jashtëm do të ndihmojë së tepërmi në zhvillimin dhe forcimin e sistemit imunitar. Sigurohuni që merrni me vete të gjitha mjetet e nevojshme dhe jeni gati për aventura të reja! 

 

Çfarë duhet të merrni me vete:

 • Pelena
 • Peceta të lagura
 • Copa të vogla pëlhure
 • Dy biberona
 • Dy shishe ushqimi
 • Ujë
 • Ushqimin e tij
 • Gushore
 • Çarçaf për ndërrimin e pelenës
 • Batanije
 • Krem mbrojtës nga dielli (veçanërisht në verë)
 • Lodrën e tij të preferuar