Mendimi i hapur

Një nisje e mirë është të eleminosh, e të refuzosh paragjykimet që i shohin burrat  vetëm si “gjuetarë kokash”: Që një grua duhet të rritë fëmijët dhe bashkëshorti i saj duhet të kujdeset për mbijetesën e tyre financiare.

Gândire deschisă - Κεντρική Εικόνα

Sigurisht që nuk është turp që babai të kalojë kohë me fëmijën e tij, të luajë me të dhe të kujdeset për të!

Një baba mund të bëhet fëmijë sërish dhe një fëmijë mund të ndihet “krenar” për të atin në çdo rast. Orët që shpenzojnë së bashku janë përfituese për të dy,  dhe më së shumti formojnë bazat e marrëdhënieve të qeta.