Prezenca e babait në momente të rëndësishme

Edhe nëse babai nuk mund të jetë pranë fëmijës çdo ditë, prezenca e tij  është e rëndësishme për fëmijën dhe marrëdhëniet e tyre në momente speciale.

Πατρική παρουσία σε σημαντικές στιγμές

Ndoshta diçka që mund t’ju duket si “çështje e vogël”, mund të jetë “moment më i rëndësishëm” për fëmijën.

Përpiqu të jeni pranë fëmijës në festa, ditëlindje, ndonjë lloj sporti, lojërave në shkollë apo çdo eventi tjetër që do t’ju kërkohet nga fëmija.

Mos mendoni se mamaja apo ndonjë i afërm tjetër do të jetë në gjendje t’ju zëvendësojë. Fëmija ka nevojë gjithashtu për prezencën tuaj, vlerësimin e pjesëmarrjen tuaj.

Përpos kësaj, mos harroni se shumica e këtyre momenteve janë vërtet të paharrueshme…