Kur duhet të kaloni në madhësinë tjetër

Të gjithë foshnjat nuk kanë të njëjtin fizik dhe zhvillim dhe ndërsa rriten, struktura e trupit të tyre ndryshon edhe më shumë. Pra, ne zgjedhim pelenat sipas fizikut të foshnjës, peshës së tij dhe jo moshës së tij dhe kjo është arsyeja pse madhësitë e pelenave mbivendosen në kilogramë.

Πότε πρέπει να αλλάξετε μέγεθος πάνας

Nëse jeni të shqetësuar për shenjat që do t'ju tregojnë se kur duhet të kaloni në madhësinë tjetër, më poshtë gjeni një listë:

  • Rrjedhje të papritura. Nëse nuk keni pasur problem me pelenën që keni përdorur deri më tani dhe papritmas keni rrjedhje të shpeshta, kjo ndoshta do të thotë që fëmija juaj është rritur dhe ka më shumë urinë.
  • Kur vishet, pelena duhet të mbulojë kërthizën e foshnjës. Nëse bie nën kërthizë, atëherë është shumë e vogël dhe do të duhet të lëvizë në një madhësi më të madhe.

Të gjitha pelenat në treg, vijnë në madhësi që variojnë në kilogramë dhe këto mbivendosen. Kjo sepse struktura e trupit të çdo foshnje (p.sh. më e gjatë ose më e hollë etj.) Mund të jetë e së njëjtës peshë, por të ketë përshtatje të ndryshme për foshnje të ndryshme.

 

 

Kur duhet të kaloni në madhësinë tjetër | Babylino

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.