Masazhi për bebet

Masazhi për bebet është një praktikë e lashtë e praktikuar në shumë vende të Afrikës dhe Azisë. Do të forcojë marrëdhënien tënde me beben, ndërsa ndihmon në shenjat e komunikimit jo verbal.

Φροντίδα

Prekja e butë e bën beben të ndihet e dashur dhe e sigurt, emocione që do të vijojnë gjatë gjithë jetës së saj.

Masazhi përmirëson qarkullimin e gjakut dhe koordinimin e lëvizjeve të bebit. Forcon muskujt, i bën kyçet më elastikë dhe ndihmon në menaxhimin e dhembjeve të barkut.