Rrobat

Bebja jote do të rritet kaq shpejt, saqë ju nuk do ta besosh!

Ρουχαλάκια

Shumë shpejt këto rroba të vogla të mrekullueshme që ju i bletë me shumë entuziazëm nuk do t’i bëjnë më. Për këtë arsye, shmangni blerjet e tepërta dhe në të njëjtën kohë kujdesuni që të bleni rroba për moshën që vjen!... Pak ditë më vonë ato do t’i bëjnë.

 

Sapo bebja juaj të lindë, miqtë e të afërmit do të blejnë rroba dhuratë, duke zgjeruar kështu edhe më shumë garderobën e të porsalindurit!

 

Kërkoju të blejnë rroba për një moshë pak më të madhe, të cilat ju duhen pak më vonë. Jini të sigurt që ata do ta mirëpresin sugjerimin tuaj në mënyrë që dhuratat të jenë të vlefshme.

Shmang rrobat me qafë shumë të mbyllur, të ngushta tek krahët dhe tek këmbët. Ato mund të jenë shumë të papërshtatshme për beben dhe të rrezikshme.

 Zgjidhni rroba të buta pambuku që janë miqësore me lëkurën e bebes.

Vishe beben po aq trashë sa vishesh vetë! Bebja ka të nëjtin sens temperature si ju.