Butësi me lëkurën

Si nënë, ju e dini se sa e ndjeshme është lëkura e foshnjës ... Prandaj, për kujdesin e tij/saj të përditshëm zgjidhni produkte të dizejnuara posaçërisht që respektojnë ndjeshmërinë e lëkurës së tij/saj dhe e prekin atë në një mënyrë unike miqësore.

Pelena për fëmijë dhe pelenat mbathje për fëmijë Babylino Sensitive të dizejnuara që ditën e parë për të siguruar që produkti do të ofrojë siguri maksimale dhe jo vetëm përthithje, por edhe mbrojtje miqësore për lëkurën e ndjeshme të foshnjës. Vendimi nuk u mor sepse legjislacioni i kategorisë ishte përcaktuar prej tij. Falë ndjeshmërisë së saj ndaj konsumatorit, MEGA vendosi si përparësi modelin e një pelenë që nuk do të përmbante asnjë substancë të dëmshme. Kompania hulumtoi një larmi materialesh dhe zgjodhi në mënyrë rigoroze, materiale me përthithje të shkëlqyeshme dhe të qënurit miqësore ndaj lëkurës. Mega u kërkoi furnitorëve për trajtim specifik të lëndëve të saj të para. Kompania siguroi të gjithë lëndën e parë dhe të gjithë produktin në testin Oeko-Tex me kriteret më të rrepta (Klasa 1) për foshnjat deri në moshën 3 vjeç.

Φιλικότητα στο δέρμα

Dizajni i tyre miqësor ndaj lëkurës është certifikuar nga një seri testesh në laboratorë të huaj të vlerësuar ndërkombëtarisht, duke siguruar kujdes të sigurt për foshnjën tuaj.

Më konkretisht, Babylino Sensitive janë pelenat e para për fëmijë në Europë që janë të certifikuara nga Oeko-Tex ® Standard 100 për mungesë të më shumë se 200 substancave të dëmshme.

Oeko-Tex® Standard 100 është një sistem uniform i kontrolleve laboratorike dhe certifikimeve për produktet e tekstilit në formë të papërpunuar, të ndërmjetme dhe përfundimtare në të gjitha fazat e prodhimit dhe është i njohur ndërkombëtarisht, në të gjithë botën, duke vërtetuar që produktet nuk përmbajnë substanca të dëmshme.                               

Kontrollet e Oeko-Tex® nuk janë të kufizuara vetëm në kontrollin e përcaktuar nga kërkesat minimale ligjore dhe në substancat e dëmshme të ndaluara nga legjislacioni.

Në vend të kësaj, MEGA kryen kontrolle përtej substancave të ndaluara ligjërisht, për një numër substancash të tjera që dyshohen ose janë nën hetim për dëmtime të mundshme të organizmit.

Pra, pelenat për fëmijë Babylino Sensitive janë të certifikuara për të qënurit miqësore ndaj lëkurës së ndjeshme të foshnjës.

Çmimi Produkt i Sigurt nga Komisioni Europian, duke njohur kështu nivelin e tyre jashtëzakonisht të lartë të sigurisë për lëkurën e foshnjave, pas një vlerësimi të rreptë nga juria speciale e BE-së.

Testuar klinikisht, me rezultate të shkëlqyera pas një studimi 4 javor mbi foshnjat nën mbikëqyrjen e dermatologut dhe pediatrit, nga Dermatest Laboratory (Gjermani).

Për më tepër, pelenat Babylino Sensitive amplifikojnë modelin e tyre të ndjeshëm në madhësitë 1 dhe 2, për foshnjat e porsalindura. Kanë mbulesë të re të posaçme me kapsula butësie që bën prekjen ndaj lëkurës së ndjeshme të të porsalindurit të duket  si një përkëdhelje.

Me ekstrakt kamomili.

Dermatologjikisht të testuar në Institutet e Dermatologjisë me famë ndërkombëtare jashtë vendit.

Rekomanduar nga Shoqata Greke për Dermatologji Pediatrike.

Rekomanduar nga Shoqata Greke e Mamive.

Për më shumë informacion vizitoni www.oeko-tex.com