Zgjedhja juaj ka vlerë!

Nënat në ditët e sotme janë të informuara mirë dhe me të vërtetë kërkuese. Për të qenë në gjendje të tejkaloni pritshmëritë e tyre, ju duhet ta doni atë që po bëni. Ju duhet të kujdeseni vërtet!

Η επιλογή σας πιάνει τόπο!

Këtu në MEGA, një kompani 100% Greke, kështu e shohim punën tonë ... Ne kemi krijuar dhe zhvilluar pelenat Greke Babylino Sensitive, me kujdes dhe ndjeshmëri. Duke zgjedhur materiale me veti unike miqësore me lëkurën, ne i jemi përkushtuar qëllimit tonë, i cili është të ofrojmë jo vetëm përthithje, por edhe mirëdashësi të vërtetë të lëkurës për foshnjën tuaj, të vulosura me besim.

Babylino Sensitive ka pasur rritjen më të ndjeshme, në kategorinë e saj duke shumëfishuar pjesën e saj të tregut *! Kjo ishte një arritje e bërë falë besimit dhe angazhimit tuaj.

Mbështetja juaj është konvertuar në investime të reja në mënyrë që të përmirësojmë më tej njësinë tonë të prodhimit dhe të rrisim numrin e të punësuarve.

MEGA, mbështet ekonominë greke, duke përfunduar një plan investimi prej më shumë se 190 milion € dhe në të njëjtën kohë duke rritur fuqinë e saj të punës me 160% (midis 2010 - 2020). Sot MEGA po mban pozicione drejtuese në kategoritë e produkteve të higjienës personale në të cilën operon, ndërkohë Babylino Sensitive është vendosur në disa tregje jashtë vendit me shumë sukses, duke përfaqësuar me krenari Greqinë. Kompania jonë, në mënyrë që të shlyejë besimin tuaj dhe duke marrë parasysh vështirësitë financiare me të cilat shumë familje në Greqi përballen sot, është gjithmonë duke u përpjekur të qëndrojë pranë familjeve greke duke zbatuar sistematikisht programe sociale dhe duke u përqëndruar kryesisht në nevojat e fëmijëve.

Për më tepër, duke njohur nevojën jo vetëm për cilësi të shkëlqyeshme, por edhe për ulje të çmimeve, kompania MEGA rriti çmimin jashtë planit, duke ofruar ulje deri në -50%. Gjithashtu rriti frekuencën dhe kohëzgjatjen e ofertave me stikerime në paketim, në mënyrë që të gjithë konsumatorët të kenë mundësinë e blerjes së pelenave Greke Babylino Sensitive me një çmim të reduktuar. Ofertat Babylino Sensitive mund të gjenden në Super Tregjet dhe në dyqanet e mëdha në internet.

Faleminderit për besimin tuaj dhe ne do të vazhdojmë me dashuri dhe përkushtim edhe më të madh, për të mbështetur Greqinë.

Me pelenat Greke Babylino Sensitive, ju merrni më shumë sesa vlera e parave tuaja!

 

* Source Nielsen, Greqia totale, periudha: 2011 - 2021