Cilësia dhe siguria

Cilësia dhe siguria e produkteve tona është mendimi ynë i parë dhe i fundit dhe një premtim themelor dhe i panegociueshëm, në mënyrë që t'u ofrojmë prindërve, të cilët zgjedhin produktet tona për foshnjat e tyre, vetëm më të mirën.

Calitate și siguranță - Κεντρική Εικόνα

Kjo është arsyeja pse, ndërsa dizejnojmë një produkt të ri, qëllimi ynë nuk është vetëm të mbulojmë efikasitetin, por ne gjithmonë shkojmë një hap më tej. Këtë ua kemi borxh familjeve që për vite me radhë u besojnë produkteve tona për kujdesin ndaj pjesës më delikate dhe të çmuar të jetës së tyre, fëmijës së tyre!

Pelenat Babylino Sensitive janë krijuar për të ofruar jo vetëm përthithje të lartë, por edhe miqësi të certifikuar për lëkurën e foshnjës. Dizajni i tyre i ndjeshëm respekton lëkurën delikate të foshnjës dhe siguron mbrojtje higjienike pa acarime. Një produkt për fëmijë në MEGA duhet të jetë Sensitive!

Pse janë sensitivë Babylino? Le ta zbulojmë ..

E gjithë kjo mund të jetë, sigurisht, e provuar!

Babylino janë Sensitive sepse

… Ato e prekin foshnjën tuaj jo vetëm butësisht, por me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe materiale të çertifikuara, miqësore për lëkurën e tij/saj. Ato janë të pasuruara me ekstrakt kamomili, të njohur për vetitë e tyre qetësuese dhe vijnë me shumë certifikime të cilësisë dhe sigurisë.

Ato vijnë me Certifikime dhe Rekomandime zyrtare.

Të gjitha produktet testohen në përputhje me standardet e cilësisë dhe pajtueshmërinë e lëkurës të përcaktuara nga institutet e njohura ndërkombëtarisht, si:

 • Çmimi Siguria e Produktit e dhënë nga Komisioni Evropian, duke pranuar kështu nivelin e tyre jashtëzakonisht të lartë të sigurisë për lëkurën e foshnjave, pas një vlerësimi të rreptë nga juria speciale e BE -së.
 • Pelenat Babylino Sensitive dhe pelenat e vockla përgatitore mbathje Babylino Pants  janë testuar klinikisht, me rezultate të shkëlqyera (5 Star Seal) pas një studimi 4-javor mbi foshnjat nën mbikëqyrjen e dermatologut dhe pediatrit, nga instituti për kërkime të aplikuara dermatologjike Dermatest (Gjermani).
 • Përveç kësaj, pelenat Babylino Sensitive dhe pelenat e vockla përgatitore mbathje Babylino Pants janë pelenat e para për fëmijë që janë të certifikuara nga Oeko-Tex Standard 100 për produktet e Klasit I (produkt i përshtatshëm për të porsalindurit dhe fëmijët deri në 3 vjeç) për mungesë të më shumë se 200 substancave të dëmshme.
 • Pelenat dhe letrat e lagura për fëmijë të MEGA rekomandohen nga Shoqata Greke e Dermatologjisë Pediatrike.
 • Pelenat për fëmijë dhe pelenat e vockla përgatitore mbathje Babylino Pants rekomandohen nga Shoqata e Mamive Greke.

 

Çfarë është çertifikimi Oeko-Tex ® Standard 100?

Oeko-Tex ® Standard 100 është një sistem testimi laboratorik i njohur ndërkombëtarisht që vërteton që produktet nuk përmbajnë substanca të dëmshme. Certifikimi Oeko-Tex ® Standard 100 ndryshon në varësi të llojit të produktit dhe përdorimit për të cilin është menduar. Babylino Sensitive janë kontrolluar kundrejt kritereve të rrepta që korrespondojnë me produktet e destinuara për fëmijë të moshës 0-3 vjeç. Testet përsëriten të paktën një herë në vit dhe nuk bëhen ndryshime në lëndën e parë nëse nuk i kanë kaluar me sukses.

Babylino Sensitive po testohet gjithashtu nga:

EDANA -INDA (Belgjikë - SHBA): Ne ndjekim metodat e miratuara të organizatave ndërkombëtare për kontrollin e lëndëve tona të para.

SGS France: Gjetjet e laboratorit tonë janë konfirmuar duke krahasuar me mostrat e dërguara në laboratorin SGS Courtray.

GALAB Laboratories (Gjermani): pelenat për fëmijë testohen për mungesë të substancave të padëshirueshme dhe nga Laboratori GALAB.

CENTROCOT (Itali) & SHIRLEY Technologies Limited (Britani e Madhe): Pelenat Babylino Sensitive kalojnë kontrolle të rrepta për të siguruar që ato të mos përmbajnë kimikate që mund të shkaktojnë probleme te foshnjat.

Innovhub - Stazioni Sperimentali per l' industria(Itali): Pelenat dhe pelenat mbathje Babylino Sensitive kalojnë me sukses testet e frymëmarrjes - depërtueshmërisë.

Universiteti i Mjekësisë i Athinës (Greqi): Laboratori i Mikrobiologjisë i Shkollës Mjekësore për testimin e produktit.

 

Babylino Sensitive po testohet nga një sistem kontrolli e i integruar:

MEGA ka krijuar produkte të standardeve jashtëzakonisht të larta, bazuar në një sistem kontrolli dhe certifikimi të cilësisë së produktit që përfshin Sistemin e Brendshëm të Cilësisë, i cili azhornohet vazhdimisht, plotësisht i automatizuar dhe i kompjuterizuar. Për më tepër, ne bashkëpunojmë me laboratorë të miratuar dhe institucione zyrtare certifikimi të specializuara në produktet e sektorit tonë.

Sistemi ynë i Sigurimit të Cilësisë (QA) përbëhet nga një sistem i integruar kontrolli që ka aftësinë për të monitoruar zhvillimin e produktit në të gjitha nivelet e prodhimit dhe për të kontrolluar plotësisht performancën e makinerive dhe njësive prodhuese:

 • përzgjedhja e furnitorëve
 • kontrolli i cilësisë së lëndëve të para
 • specifikimet e kontrollit për materialet dhe makineritë e reja
 • auditimet e rrjetit për pajisjet mekanike dhe teknologjike
 • kamera automatike me rezolucion të lartë në çdo makineri që kontrollojnë çdo produkt në faza të ndryshme të prodhimit dhe e krahasojnë atë me prototipin ideal. Në rast të mospërputhjes produkti skarcohet automatikisht
 • testimi i brendshëm laboratorik* i lëndëve të para, sipas metodave EDANA / INDA
 • testimi i brendshëm laboratorik* i produkteve përfundimtare
 • departamenti i analizës dhe përpunimit të komenteve dhe/ose ankesave të mesazheve të konsumatorëve
 • sondazhe cilësore dhe sasiore të konsumatorëve në Greqi dhe jashtë saj
 • testimi mikrobiologjik
 • testimi i performancës së produkteve përfundimtare. Laboratori ynë është i pajisur me kukulla të veçanta manekine nga SGS Lab Courtray të specializuara ndërkombëtarisht për të kontrolluar thithjen dhe thatësinë në produktet e foshnjave dhe inkontinencës
 • teste paneli (të brendshme dhe të jashtme)

*Testimi i brendshëm laboratorik: Laboratori ynë i brendshëm përmban pajisje të teknologjisë së fundit, ndërsa personeli ynë me përvojë monitoron specifikimet e produkteve tona në baza ditore dhe kryen krahasimin me produktet konkurruese.

Këshilla nga grupe specifike të shkencëtarëve

Çdo fazë e zhvillimit dhe prodhimit të produkteve Babylino Sensitive është marrja e pëlqimit nga një ekip specialistësh me të cilët ne punojmë dhe përbëhet nga mamitë, obstetër, pediatër, dermatologë, etj.

Ne kryejmë kërkime me nënat Greke

Në Greqi, kushtet klimatike (klima më e ngrohtë - më shumë djersitje), zakonet tona, dieta jonë, kushtet në të cilat rriten fëmijët në Greqi (për shembull, më shumë muaj të nxehtë se vendet e tjera) dhe rëndësia e kujdesit të nënës Greke ... janë vetëm disa nga elementët që ndryshojnë krahasuar me vendet e huaja.

Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme për ne në MEGA jo vetëm të mbështetemi në kërkime të kryera jashtë vendit, por edhe për të kryer hulumtimet tona në Greqi, për të marrë reagime të vlefshme nga nënat Greke në mënyrë që të plotësojmë më mirë nevojat e klientëve tanë ... edhe ato më te Ndjeshmet.

Ne nuk i testojmë produktet tona në kafshë

Mega Disposables S.A kontrollon plotësisht efektivitetin e produkteve të saj duke përdorur metoda të tjera përveç testeve mbi kafshët.

 

Certifikimet ISO

Kompania jonë është e certifikuar sipas Sistemit ISO14001 dhe Health & Safety ISO45001 dhe Sistemit të Menaxhimit të Energjisë ISO50001.

ISO 9001: ky është një certifikim që dëshmon se kompania jonë zbaton një Sistem të Menaxhimit të Cilësisë për qëllimin e dizenjimit, zhvillimit dhe prodhimit të produkteve të higjienës personale, pajisjeve mjekësore Klasa I dhe pecetave të lagura (kozmetikë & biocide).

ISO 13485: ky është një certifikim që dëshmon se kompania jonë zbaton një Sistem të Menaxhimit të Cilësisë për Pajisjet Mjekësore për qëllimin e dizajnit, zhvillimit dhe prodhimit të pajisjeve mjekësore për produktet e mosmbajtjes dhe produkteve përkatëse, Klasa I.

ISO 22716: ky është një certifikim që dëshmon se kompania jonë zbaton Praktikat e Mira të Prodhimit për Kozmetikë për fushën e prodhimit, kontrollit, ruajtjes dhe dërgimit të kozmetikës (peceta të lagura).

 

Certifikimi PEFC & FSC

MEGA Disposables SA. demonstron respekt për mjedisin dhe është i përkushtuar për të marrë pjesë në menaxhimin e përgjegjshëm të pyjeve pasi që është certifikuar sipas standarteve botërore të menaxhimit të qëndrueshëm të pyjeve PEFC dhe FSC.

Dizajni miqësor dhe efektiv i pelenave Babylino Sensitive mund të testohet gjithashtu sipas videove më poshtë, për të provuar përthithjen, butësinë, elasticitetin dhe sa lejojnë materialet miqësore të Babylino Sensitive lëkurën e foshnjës tuaj të marrë frymë, duke e mbajtur atë të thatë dhe të lumtur!