POLITIKA E COOKIES

Politika e aktuale siguron informacion në lidhje me mënyrën e përpunimit të cookies, si dhe informacione në lidhje me të drejtat tuaja për përdorimin e cookies.

Ju lutemi lexoni me kujdes informacionin e mëposhtëm. Qasja juaj në faqen e internetit nënkupton pranimin e Politikave aktuale të përdorimit të Cookies. Nëse nuk e pranoni Politikën e aktuale, mos  përdorni më tej faqet e kësaj faqeje interneti.

 

Përdorimi i Cookies

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë skedarë informacioni të cilat dërgohen në një web server (në këtë rast faqe interneti) në shfletuesin tuaj të internetit, të ruajtura në kompjuterin tuaj dhe të kontrolluara nga serveri në çdo vizitë në faqen e internetit.

 

Pse i përdorim ato?

Cookies përdoren për lehtësimin dhe lundrimin e duhur në faqen e internetit. Gjithashtu, ato shërbejnë për qëllime statistikore, duke mundësuar identifikimin e sesionit të uebit që keni përdorur, përmirësimin dhe përditësimin e procedurave të përdorimit të faqes së internetit.

 

Llojet e cookies që ne përdorim

«Cookies të përkohshme» - ato vendosen ekskluzivisht në kujtesën e kompjuterit të përdoruesit dhe ato eliminohen kur mbyllni shfletuesin. Përdorimi i tyre është i kufizuar ekskluzivisht në transmetimin e identifikimit të përkohshëm të të dhënave, që përbëhet nga numrat e rastësishëm që serveri vetë prodhon dhe të cilat janë thelbësore për lundrimin e sigurt dhe efektiv në faqen e internetit.

Ne aplikojmë mjete që përdorin cookies për qëllime të monitorimit, statistikat e internetit dhe procedurat e reklamimit. Këto mjete përfshijnë:

Google AdWords, për procedurat e reklamimit, Google Analytics, qëllimet e monitorimit dhe statistikat e internetit.

Këto mjete përdorin cookies në mënyrë që të na lejojë të mbledhim informacione anonime në lidhje me faqet e internetit që vizitoni dhe mënyrën e përdorimit të faqes sonë të internetit. Kjo na ndihmon të përmirësojmë përvojën tuaj të ardhshme të lundrimit. Për shembull, cookies mbledhin informacion në lidhje me faqet e internetit që keni vizituar, numrin e vizitave tuaja dhe programin që keni përdorur.

«Cookies të palës së tretë» - Kur vizitoni faqen tonë të internetit, mund të shihni përmbajtje nga palët e treta, si një hartë që ju tregon se si të arrini në zyrat tona. Kjo sigurohet nga Google përmes Google Maps. Gjithashtu, ju ofrojmë mundësinë për të ndarë informacione përmes rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+. Kur shtoni përmbajtje, ju mbajmë të informuar për informacionin që ne kemi zgjedhur me kujdes dhe që është ndoshta i lidhur ose interesant për ju. Megjithatë, kjo mund të përfshijë faqet e palëve të treta që vendosin cookies shtesë në pajisjen tuaj.

 

«Të nevojshme (7)» - Cookies të nevojshme ndihmojnë në përdorshmërinë e internetit, duke lejuar funksione themelore si lundrimi dhe qasja në zona të sigurta të internetit. Faqja nuk mund të funksionojë siç duhet pa këto cookies.

 

Emri : _ga

Ofruesi: babylino.gr

Qëllimi. Regjistron një ID të veçantë që përdoret për të gjeneruar të dhëna statistikore se si vizitori përdor faqen e internetit.

Përfundimi: 2 vjet

Lloji: HTTP

 

Emri: _gat

Ofruesi: babylino.gr

Qëllimi: Përdorur nga Google Analytics për të ngritur normën e kërkesës.

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: _gid

Ofruesi: babylino.gr

Qëllimi: Regjistron një ID të veçantë që përdoret për të gjeneruar të dhëna statistikore se si vizitori përdor faqen e internetit.

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: CookieConsent

Ofruesi: babylino.gr

Qëllimi: Ruan gjendjen e pëlqimit të cookit të përdoruesit për domenin actual.

Përfundimi: 1 vit

Lloji: HTTP

 

Emri: has_js

Ofruesi: babylino.gr

Qëllimi: Regjistron nëse përdoruesi ka aktivizuar JavaScript në shfletuesin e internetit.

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: ads/ga-audiences

Ofruesi: google.com

Qëllimi: Përdorur nga Google AdWords për të ri-angazhuar vizitorë që ka të ngjarë të konvertohen tek klientët bazuar në sjelljen online të vizitorit në të gjithë faqet e internetit.

 Përfundimi: Session

Lloji: Pixel

 

Emri: collect

Ofruesi: google-analytics.com

Qëllimi: Përdoret për të dërguar të dhëna në Google Analytics për pajisjen dhe sjelljen e vizitorit. Gjurmon vizitorin në të gjithë pajisjet dhe kanalet e marketingut.

Përfundimi: Session

Lloji: Pixe

 

«Cookies për promovim tregëtar (9)» - Cookies për promovim tregëtar përdoren për monitorimin e vizitorëve të faqes së internetit. Qëllimi i tyre është t'ju ofrojë reklama që janë të lidhura dhe tërheqëse për përdoruesit dhe si rezultat më i vlefshëm për publikuesit dhe reklamuesit e tretë.

 

Emri: IDE

Ofruesi: doubleclick.net

Qëllimi: Përdoret nga Google DoubleClick për të regjistruar dhe raportuar veprimet e përdoruesit të faqes së internetit pas shikimit ose klikimit të njërës prej reklamave të reklamuesit me qëllim të matjes së efikasitetit të një reklame dhe për të paraqitur reklama të synuara për përdoruesin.

Përfundimi: 1 vit

Lloji: HTTP 

 

Emri: test_cookie

Ofruesi: doubleclick.net

Qëllimi: Përdoret për të kontrolluar nëse shfletuesi i përdoruesit mbështet cookies

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: fr

Ofruesi: facebook.com

Qëllimi: Përdorur nga Facebook për të ofruar një sërë produktesh reklamuese, si oferta në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta.

Përfundimi: 3 muaj

Lloji: HTTP

 

Emri: GPS

Ofruesi: youtube.com

Qëllimi: Regjistron një ID të veçantë në pajisjet mobile për të mundësuar ndjekjen bazuar në vendndodhjen gjeografike GPS.

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: PREF

Ofruesi: youtube.com

Qëllimi: Regjistron një ID unike që përdoret nga Google për të mbajtur statistika se si vizitori përdor video YouTube në faqet e internetit të ndryshme.

Përfundimi: 8 muaj

Lloji: HTTP

 

Emri: VISITOR_INFO1_

Ofruesi: youtube.com

Qëllimi: Mundohet të vlerësojë gjëresinë e bandës së përdoruesve në faqe me videot e integruara në YouTube.

Përfundimi: 179 ditë

Lloji: HTTP

 

Emri: YSC

Ofruesi: youtube.com

Qëllimi: Regjistron një ID unike për të mbajtur statistikat se cilat video nga YouTube i ka parë përdoruesi.

Përfundimi: Session

Lloji: HTTP

 

Emri: tr

Ofruesi: facebook.com

Qëllimi: Pending në pritje

Përfundimi: Session

 Lloji: Pixel

 

Emri: ads/user-lists/#

Ofruesi: google.com

Qëllimi: Pending në pritje

Përfundimi: Session

Lloji: Pixel

 

 

Kjo faqe interneti mund të ketë, herë pas here, lidhje me faqet e internetit të palëve të treta. Nëse ndiqni këtë lloj lidhje në faqen e internetit të një pale të tillë, ne ju këshillojmë që të konsultoheni me politikat e privatësisë, cookies dhe procedurat e menaxhimit, pasi asnjë prej këtyre nuk është vërtetuar nga ne. Ju lutemi kontrolloni këto politika para se të jepni të dhëna personale për këto faqe interneti.

 

Facebook 

Për cookies që përdoren nga Facebook, ju lutemi kontrolloni politikat e menaxhimit në linkun e mëposhtëm:

www.facebook.com/help/cookies/

 

Instagram 

Për cookies që përdoren nga Instagram, ju lutemi kontrolloni politikat e menaxhimit në linkun e mëposhtëm: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

 

 

YouTube

Për cookies që përdoren nga YouTube, ju lutemi kontrolloni politikat e menaxhimit në linkun e mëposhtëm: http://www.google.it/intl/en/policies/privacy/

 

 

Twitter

Për cookies që përdoren nga Twitter, ju lutemi kontrolloni politikat e menaxhimit në linkun e mëposhtëm:https://support.twitter.com/articles/20170514-twitters-use-of-cookies-and-similar-technologies#

 

 

GoogleAnalytics

Google Analytics përdor cookies për mbledhjen e informacionit në lidhje me mënyrën se si e përdorni faqen tonë të internetit, në mënyrë që të përmirësoni përvojën tuaj të ardhshme të lundrimit. Për shembull, ai mbledh informacion në lidhje me faqet e internetit që keni vizituar, numrin e seancave dhe programin që keni përdorur.

 

Për cookies që përdoren nga Google Analytics, ju lutemi kontrolloni politikat e menaxhimit në linkun e mëposhtëm:http://www.google.it/intl/en/policies/privacy/

 

Si të menaxhojmë Settings për cookies?

Shumica e shfletuesve të internetit fillimisht janë të vendosur për të pranuar cookies. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj të internetit, në çdo kohë, të pranoni të gjitha, disa ose asnjë nga cookies. Në rastin e fundit, do të çaktivizoni përdorimin e disa pjesëve të faqes së internetit. Përveç kësaj, mund t'i vendosni preferencat tuaja në shfletuesin tuaj në një mënyrë që të informoheni sa herë që një cookie të ruhet në pajisjen tuaj. Ju lutem vini re se në rast se e çaktivizon cookies, është e mundur që ju të mos keni përdorimin më të mirë të mundshëm, të zakonshëm të faqes së internetit.

 

Ndryshimet në politikën aktuale

Politika e tanishme mund të ndryshojë herë pas here - në disa raste për shkak të rregullave të reja që hyjnë në fuqi, përditësimet ose shërbimet e reja të ofruara nga Kompania. Prandaj, ne ju këshillojmë që të kontrolloni rregullisht faqen aktuale të internetit.

 

Na kontaktoni:

Ju lutemi na dërgoni ndonjë pyetje ose koment në lidhje me Përdorimin e Politikave të tanishme të Cookies në: [email protected].

 

Përditësimi i fundit: 22/4/2020