Babylino Mbathje Sensitive Unisex

Pelenat mbathje Babylino Sensitive "All around elastic" kombinojnë një mbrojtje efektive, rehati dhe miqësi të certifikuar të lëkurës. Mund të përdoren gjithashtu si pelena gjatë natës, pasi ato janë krijuar posaçërisht për përthithje shtesë, mbrojtje nga rrjedhjet dhe thatësinë e nevojshme pas shumë orësh përdorimi natën. Ato janë pelenat mbathje të para të disponueshme për fëmijë në Evropë që janë të certifikuara nga Oeko-Tex ® Standard 100 për mungesën e më shumë se 200 substancave të dëmshme. Ato lehtësojnë ndryshimin e pelenës dhe trajnimin e vockël, pasi ato mund të tërhiqen lehtë lart e poshtë. Paketim nga burim të përgjegjshëm: me 30% material të ricikluar, 100% të riciklueshëm.

 • Të përshtatshme për t'u përdorur si "pelena gjatë natës". Testuar nga simulimi i përdorimit gjatë natës, në një laborator të pavarur të akredituar.
 • Renditur si një pelenë e klasave të cilësisë më të lartë për nivelin e përthithjes.
 • Elasticitet 360° dhe teknologji e re e veçantë elastike Comfi-Fit rreth belit dhe këmbëve, për përshtatje të përsosur në trupin e foshnjës dhe mbrojtje të shtuar ndaj rrjedhjeve.
 • Pelenat mbathje për fëmijë të parat në Evropë, të certifikuara Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të më shumë se 200 lëndëve të dëmshme.
 • Testuar klinikisht, me rezultate të shkëlqyera pas një studimi 4 javor mbi foshnjat nën mbikëqyrjen e dermatologut dhe pediatrit, nga Laboratori Dermatest (Gjermani).
 • Me teknologjinë Dry Matrix, e përbërë nga një rrjetë e fibrave natyrale.
 • Me dizajn anatomik dhe barriera të sigurisë, të cilat ofrojnë mbrojtje shtesë ndaj rrjedhjeve anësore.
 • Me ekstrakt kamomili, për kujdes të shtuar ndaj lëkurës.
 • Shumë të holla dhe të buta, lejon që lëkura të marrë frymë, duke shmangur djersitjen, kruarjen dhe acarimin e saj.
 • Anë të vrimuara për ndërrim sa më të lehtë.
 • Rekomanduar nga Shoqata Greke e Dermatologjisë Pediatrike.
 • Prodhim pa kontakt nga njeriu në Greqi.

 

*Kontrollohet rregullisht dhe në mënyrë të pavarur nga SGS. Testet bazohen në kualifikimin e performancës përmes testeve të stimulimit gjatë natës.

Mund të përdoren gjithashtu si pelena gjatë natës, pasi ato janë krijuar posaçërisht për përthithje shtesë, mbrojtje nga rrjedhjet dhe thatësinë e nevojshme pas shumë orësh përdorimi natën. Testuar në laborator të pavarur të akredituar.

 

Mësoni më shumë rreth cilësisë dhe sigurisë së Babylino Sensitive.

Produktet Babylino Sensitive zvogëlojnë gjurmët e tyre mjedisore. Për prodhimin e tyre përdoret 100% energji e gjelbër. Për më tepër, MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Platinum”, pasi në vitin 2021 njësia e saj e prodhimit arriti 99,8% riciklim dhe ripërdorim të energjisë. Në paketim 100% të riciklueshëm. Pa testim në kafshë.

 

Babylino Pants Unisex 7-13 kg No4 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 7-13 kg No4 - Ribon Image
Babylino Pants Unisex 10-16 kg No5 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 10-16 kg No5 - Ribon Image
Babylino Pants Unisex 13-18 kg No6 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 13-18 kg No6 - Ribon Image
Babylino Pants Unisex 15-25 kg No7 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 15-25 kg No7 - Ribon Image
Babylino Mbathje Sensitive Unisex - Κεντρική Εικόνα
Babylino Mbathje Sensitive Unisex | Babylino

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.