Pecetat e lagura

Pastrimi i duhur dhe hidratimi i lëkurës në çdo ndërrim pelene është i domosdoshëm për lëkurën e butë të fëmijës tuaj çka kontribuon në mbrojtje dhe një shëndet të mirë. Prandaj, në çdo ndërrim  pelene zgjidhni produktet që prekin fëmijën tuaj me të njëjtën butësi dhe kujdesen si prekja juaj!

Pecetat Babylino Sensitive, falë formulës së tyre të pastër, pastrojnë e kujdesen për lëkurën e ndjeshme të bebes, ndërsa ndihmojnë në mbrojtjen  ndaj acarimeve dhe skuqjeve.

Kombinuar me pelenat Babylino sensitive, ofrojnë për ju dhe fëmijën tuaj sigurinë dhe mbrojtjen që dëshironi për të , në çdo ndërrim pelene:

  • formulë Hipoalergjike
  • Me trashësi më të madhe, e cila e bën pecetën më të qëndrueshme në përdorim
  • Kapak praktik për ruajtjen edhe më të mirë të produktit
  • Zgjidhni produktin që doni të shikoni
  • Pa parabenë, sapun, alkool, vaj mineral, alumin

 

Mësoni më shumë rreth cilësisë dhe sigurisë së Babylino Sensitive.

Produktet Babylino Sensitive zvogëlojnë gjurmët e tyre mjedisore. Për prodhimin e tyre përdoret 100% energji e gjelbër. Për më tepër, MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe ripërdorim të energjisë. Në paketim 100% të riciklueshëm. Pa testim në kafshë.

Me aromë të lehtë - Κεντρική Εικόνα
Me aromë të lehtë - Ribon Image
Pa aromë - Κεντρική Εικόνα
Pa aromë