Pelenë e hapur

Bebja juaj rritet aktiv dhe i gëzuar në sajë të dashurisë dhe përkujdesit tuaj.


Gama e produkteve Babylino Sensitive është pranë jush “aleati juaj për kujdesin e bebes” për të shoqëruar vogëlushin tuaj gjatë gjithë stadeve të zhvillimit të tij. Që nga dita e parë e jetës, gjatë orëve të pafundme të lojës, të zvarritjes dhe eksplorimit, deri në momentin kur do t’ju thotë lamtumirë pelenave të tij përgjithmonë…
Pelenat e reja Babylino Sensitive nuk ofrojnë thjesht përthithje të lartë.  

U dizenjuan me përbërës të përzgjedhur me kujdes të çertifikuar për kujdesin ndaj lëkurës së bebes, në mënyrë që të ofrojnë mbrojtje të plotë, të qetë e të sigurtë.

  • Çertifikuar me Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të lëndëve të dëmshme.
  • Me ekstrakte kamomili për më shumë kujdes.
  • Me teknologjinë Dry Matrix, me rrjetë fibrash natyrale
  • Me shtresë mbushëse super përthithëse e cila mbyll lagështinë më mirë se kurrë.
  • Të holla dhe me dizenjo anatomike për rehati gjatë lëvizjes.

 

Zgjidhni produktin që dëshironi të shihni:

Newborn 2-5 kg Nο1 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικες Πανες
Mini 3-6 kg Nο2 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ 3-6 kg
Midi 4-9 kg No3 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ 4-9kg
MAXI 7-18 kg tg. 4 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ | 7-18kg
MAXI PLUS 9-20 kg tg. 4+ - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικες Πανες
JUNIOR 11-25 kg tg. 5 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ 11-25 Kg
JUNIOR PLUS 13-27 kg tg. 5+ - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ
Extra Large 15-30 kg Νο6 - Κεντρική Εικόνα
Extra 16+Kg
EXTRA LARGE PLUS 17+ kg tg. 7 - Κεντρική Εικόνα
Ελληνικεσ Πανεσ 17+kg
Pelenë e hapur - Κεντρική Εικόνα

Babylino Sensitive. Kujdes delikat.