Pelenë mbathje

Pelenat e reja mbathje Babylino Sensitive tani janë më elastike se kurrë më parë, duke i ofruar fëmijës tuaj përshtatje të shkëlqyer me trupin dhe liri të plotë të lëvizjes. Teknologjia e re " All around elastic " falë elasticitetit 360 ° rreth ijeve dhe rreth e qark belit, përqafon trupin e foshnjës, duke ndjekur lëvizjet e trupit duke lejuar kështu pelenën mbathje Babylino Sensitive të qëndrojë në vend edhe nëse është ndotur shumë. Mbathjet  e reja Babylino Sensitive e bëjnë ndryshimin e pelenës më të lehtë dhe inkurajojnë trajnimin e oturakut, pa qenë e nevojshme ta mbani fëmijën të palëvizur  në pozicionin shtrirë ne shpinë. Falë risive unike Babylino Sensitive, ato kombinojnë perthithje  të shkëlqyer së bashku me miqesine e çertifikuar ndaj lëkurës! Ato kanë marrë çmimin e sigurisë së produktit nga Komisioni Evropian  dhe janë pelenat mbathje  për fëmijë të parat në Evropë, të çertifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të më shumë se 200 lëndëve të dëmshme, ndërsa janë testuar sipas kritereve shumë të rrepta, që korrespondojnë me produktet e destinuara për foshnje 0-3 vjeç.

Me modele  unike unisex të frymëzuara nga natyra!

 • Elasticitet 360° dhe teknologji e re e veçantë elastike Comfi-Fit rreth belit dhe këmbëve, për përshtatje të përsosur në trupin e foshnjës dhe mbrojtje të shtuar ndaj rrjedhjeve.
 • Babylino Sensitive janë pelenat mbathje për fëmijë të parat në Evropë, të certifikuara Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të më shumë se 200 lëndëve të dëmshme.
 • Çmimi për Produkt të Sigurt i akorduar nga Komisioni Evropian, duke çmuar kështu nivelin e tyre jashtëzakonisht të lartë të sigurisë për lëkurën e foshnjës, pas një vlerësimi të rreptë nga juria speciale e KE-së.
 • Testuar klinikisht, me rezultate të shkëlqyera pas një studimi 4 javor mbi foshnjat nën mbikëqyrjen e dermatologut dhe pediatrit, nga Laboratori Dermatest (Gjermani).
 • Me teknologjinë Dry matrix , e përbërë nga një rrjetë e fibrave natyrale. Ato i përkasin klasave të cilësisë më të lartë për sa i përket nivelit të përthithjes së tyre, bazuar në matjet e specializuara nga laboratorët Courtray SGS France.
 • Me dizajn anatomik dhe barriera të sigurisë, të cilat ofrojnë mbrojtje shtesë ndaj rrjedhjeve anësore.
 • Shumë të holla dhe të buta.
 • Lejon që lëkura të marrë frymë, duke shmangur djersitjen, kruarjen dhe acarimin e saj.
 • Me ekstrakt kamomili, për kujdes të shtuar ndaj lëkurës.
 • Rekomanduar nga Shoqata Greke e Dermatologjisë Pediatrike.
 • Rekomanduar nga Shoqata Greke e Mamive.
Babylino Pants Unisex 7-13 kg Nr. 4 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 7-13 kg Nr. 4 - Ribon Image
Babylino Pants Unisex 10-16 kg Nr. 5 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 10-16 kg Nr. 5 - Ribon Image
Baby Pants Unisex 15+ kg Nr. 6 - Κεντρική Εικόνα
Baby Pants Unisex 15+ kg Nr. 6 - Ribon Image
Babylino Pants Unisex 17+ kg Nr. 7 - Κεντρική Εικόνα
Babylino Pants Unisex 17+ kg Nr. 7 - Ribon Image
Pelenë mbathje - Κεντρική Εικόνα