Mbulesa mbrojtëse 60x82 cm

Janë të përshtatshme për përdorim si brenda dhe jashtë shtëpisë, gjatë ndërrimit, në krevatin e tij, në makinë, në kolltuk e kudo, vogëlushi juaj do të ketë nevojë për mbrojte që mund t’i besoni.

Mbulesa e tyre e  mbushur me tegela ofron përthithje të lartë dhe veshja e papërshkrueshme nga uji në anën tjetër mbron shumë mirë nga rrjedhjet. 

Lodrat prej pëlhure që lëshojnë tinguj do të jenë të dashura për të gjatë kësaj periudhe! Gjithashtu shumë shpejt do të vini re që u pëlqen të shikojnë shembëllimin e tyre në pasqyrë. Vedosni në pjesën e brendshme të krevatit të tij një pasqyrë të pathyeshme duke i dhënë atij shkas të nisë të mësohet me fytyrën e tij.