Mbulesa mbrojtëse 90x60 cm

Ato janë të përshtatshme për përdorim brenda dhe jashtë shtëpisë, në tryezën e ndërrimit të pelenave, në krevatin e fëmijës, në makinë dhe në divan.

Ato janë të dizejnuara për të ofruar mbrojtje nga rrjedhjet, në sajë të sipërfaqes së tyre shumë të madhe thithëse dhe higjienës në çdo ndërrim pelene, kudo që të jeni.

Fleta e pasme e tyre e papërshkueshme nga uji mbron në mënyrë efektive nga rrjedhjet.

 

Mësoni më shumë rreth cilësisë dhe sigurisë së Babylino Sensitive.

Produktet Babylino Sensitive zvogëlojnë gjurmët e tyre mjedisore. Për prodhimin e tyre përdoret 100% energji e gjelbër. Për më tepër, MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe ripërdorim të energjisë. Në paketim 100% të riciklueshëm. Pa testim në kafshë.

 

Lodrat prej pëlhure që lëshojnë tinguj do të jenë të dashura për të gjatë kësaj periudhe! Gjithashtu shumë shpejt do të vini re që u pëlqen të shikojnë shembëllimin e tyre në pasqyrë. Vedosni në pjesën e brendshme të krevatit të tij një pasqyrë të pathyeshme duke i dhënë atij shkas të nisë të mësohet me fytyrën e tij.