Babylino Pants Unisex 10-16 kg No5

Hapat e parë të bebes  suaj, eksplorimet e para!

Tani, fëmija juaj po qëndron në këmbët e tij dhe bën hapat e tij të parë. Muskujt e tij forcohen dhe të gjitha lëvizjet e tij po tregojnë drejtime të reja. Çfarë fshihet pas jastëkut? Çfarë është në këtë dhomë? Tani, që mund të shkojë kudo që dëshiron vetë, ka mundësi të panumërta!

Pelenat mbathje Babylino janë pranë tij në çdo hap eksplorimi. Falë miqësisë së çertifikuar ndaj lëkurës, përthithjes së shkëlqyer dhe teknologjisë së re 'all around elastic', që ofron elasticitet 360 ° rreth belit dhe këmbëve, ato përqafojnë në mënyrë unike trupin e foshnjës në çdo lëvizje duke mbajtur pelenën mirë, pa u varur.

E gjeni edhe në paketim ekonomik
Πάνα Βρακάκι 10-16 kg No5 - Available also in value pack

Lodrat që do ta ndihmojnë në këtë stad janë rrethoret, rrota nga të cilat mund të mbahet dhe të ecë, kafshë që lëvizin duke tundur gëzueshëm bishin e tyre dhe topa shumëngjyrësh me material të butë që nuk qëndrojnë asnjë sekondë në një vend.