Babylino Pants Boy & Girl 16+ kg No6

Ecën dhe vrapon lirisht! Kush të kap!

Fëmija juaj tashmë ka nisur të ecë mirë… luan dhe vrapon me gjithë zemër… kënaqet me ndjesinë e lirisë së plotë që ndihen papritmas dhe asgjë, nuk duhet ta pengojë…

Po atë ndjenjë lirie i jep pelena mbathje Babylino Pants. Shumë e hollë, me dizenjo anatomike dhe anë elastike mbron të voglin tuaj, pa i kushtëzuar lëvizjet.

Është koha që fëmija juaj të ndiejë që po rritet i lire e gjithë stil pasi Babylino Pants janë të dizenjuara të tërheqin vajzat apo djemtë!

Shilarësi, rrëshkitëset, makinat dhe topat janë ato që i duhen tani. Vogëlushi juaj vrapon, luan dhe ngjitet. Ka nisur të dalë jashtë shtëpisë dhe të zbulojë natyrën, sa shumë i pëlqen!!!