Babylino Pants Unisex 15+ kg No6

Ec dhe vrapo i lirë! Askush nuk mund të të kapë!

Foshnja juaj e vogël ka filluar të ecë siç duhet ... Ai / ajo luan dhe vrapon lumturisht ... Ai / ajo gëzon këtë ndjenjë absolute të lirisë dhe ai / ajo ndjehet sikur asgjë në botë nuk mund ta ndalojë.

Pelenat Mbathje Babylino kontribuojnë në këtë ndjesi lirie.  Të holla, të çertifikuara për miqësinë ndaj lëkurës,  super përthithese dhe me një teknologji të re ‘all around elastic', që ofron elasticitet    360 ° rreth belit dhe këmbëve, ato përqafojnë në mënyrë unike trupin e foshnjës në çdo lëvizje duke mbajtur pelenën mirë, pa u varur.

E gjeni edhe në paketim ekonomik
Πάνα Βρακάκι 15+ kg No6 - Available also in value pack

Shilarësi, rrëshkitëset, makinat dhe topat janë ato që i duhen tani. Vogëlushi juaj vrapon, luan dhe ngjitet. Ka nisur të dalë jashtë shtëpisë dhe të zbulojë natyrën, sa shumë i pëlqen!!!