Junior Plus 13-27 kg No5+

Nuk ngopesh me botën …!

Ju duhet të pranoni që fëmija juaj ka më shumë energji dhe rezistencë se ju. Këmbët e tyre po forcohen çdo ditë e më shumë, duke u dhënë atyre kënaqësinë për zbulimin e limiteve të tyre. Ju duhet të pajiseni me “ekstra energji”  pasi vogëlushi juaj nuk dëshiron të luajë kukamfshehti  vetëm. Gëzimi është më i madhe kur ju qeshni, vraponi dhe luani  me të deri sa lodhja ta detyrojë të flejë për disa orë, çka do t’ju lejojë të pushoni deri në raundin tjetër! 

Pelenat Babylino Sensitive janë aleati juaj më i madh. Me mbushjen tejet përthithëse që mbyll me efektivitet lagështinë brenda, e mbajnë fëmijën tuaj të thatë e të mbrojtur ndërsa janë të pasuruara me ekstrakte kamomili, kështu që janë edhe më të buta me lëkurën. Ato janë të prodhuara me materiale të çertifikuara për mungesë të lëndëve të dëmshme (sipas standateve Oeko-Tex® Standard 100) kështu mund të siguroheni që ato i ofrojnë fëmijës tënd miqësi të çertifikuar me lëkurën.

Përthithje më e lartë ofrohet nga teknologjia Dry Matrix, e cila është pjesë e pelenave Babylino Sensitive. Kjo teknologji konsiston në një rrjetë fibrash natyrale e cila mban lagështinë qëndrueshëm brenda mbushjes, pavarësisht pozicionit apo lëvizjes së bebes ( ulur, shtrirë apo përmbys).

Kështu dizenjoja e avancuar e produktit ofron thatësinë që bebja ka nevojë, si gjatë ditës dhe gjatë natës, kur nevojat për përthithje janë edhe më të mëdha. Kjo rezulton që bebet dhe prindërit të flenë më të qetë !

E gjeni edhe në paketim ekonomik
JUNIOR PLUS 13-27 kg tg. 5+ - Available also in value pack

Zgjidhni aktivitete që do të ndihmojnë në zhvillimin e balancës dhe sinkronizimit të tij. Vendos muzikën e tij të preferuar dhe kërceni së bashku, duke bërë ushtrime që do të forcojnë duart dhe këmbët. Muzika është mënyra më e këndshme për të nxitur zhvillimin e inteligjencës dhe  të qenët i shoqërueshëm. Ndihmon vogëlushin tuaj të marrë të gjithë elementët e një zhvillimi të balancuar të personalitetit të tij dhe përveç kësaj kjo është një mënyrë shumë e mire ushtrimi dhe për ju !!!

Babylino Sensitive