Pa aromë

Pecetat e lagura Babylino Sensitive pa aromë  falë formulës së tyre të pastër me ekstrakte kamomile dhe aloe, pastrojnë e kujdesen për lëkurën e ndjeshme të bebes, ndërsa ndihmojnë në mbrojtjen ndaj acarimeve dhe skuqjeve.

Ato janë projektuar posaçërisht për t’i dhënë fëmijës tuaj një mbrojtje të plotë ashtu si ju dëshironi ti ofroni, pasi ato kombinojnë:

  • Formulën Hipoallergenike e çertifikuar nga spitali  A. Singros. Janë të testuara dermatologjikisht dhe rekomandohen nga Shoqata e Mjekëve Dermatologë Pediatër Grekë.
  • Pecetë shumë e trashë(20%* më e rëndë), më e qëndrueshme  në përdorim dhe më efikase në pastrim. Gjithashtu ndihmon në mbajtjen e duarve të pastra ndërsa bëni ndërrimin e pelenës.
  • Me kapak praktik për ruajtje te produktit. Ndihmon pecetat të qëndrojnë të lagura dhe me aromë. Gjithashtu e bën paketimin më praktik, pasi mund ta hapni dhe ta mbyllni me një dorë. 
  • Dizenjo me reliev gazmor.
  • Me ekstrakte kamomili dhe aloe.
  • Pa parabenë, sapun, alkool, vaj mineral, alumin.
  • PEG-FREE.
  • PA TESTIM NË KAFSHË.
  • Pa aromë.

 

Mësoni më shumë rreth cilësisë dhe sigurisë së Babylino Sensitive.

Produktet Babylino Sensitive zvogëlojnë gjurmët e tyre mjedisore. Për prodhimin e tyre përdoret 100% energji e gjelbër. Për më tepër, MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe ripërdorim të energjisë. Në paketim 100% të riciklueshëm. Pa testim në kafshë.

Të dizenjuara me eksperiencën unike të Babylino Sensitive.

 

Foshnja juaj do të jetë i angazhuar me lëvizje apo duke u hipur lodrave që do ta ndihmojë atë të qëndrojë apo të ecë në mënyrë të qëndrueshme! Dhe mos harroni: sa më zhurmues, aq më mirë ! Fëmija juaj tani gëzon duke luajtur me topa , rrëshqitëse të vogla, shilarëse dhe kuaj lëkundës. Do  dëshirojë të luajë deri sa të rrezohet! Këto janë aktivitete që do të ndihmojë fëmijën tuaj të përmirësojë aftësitë e tij motorike dhe, sa herë që t’ia arrijë ai do përjetojë ... momente gëzimi dhe lumturie!

Babylino peceta sensitive