Babylino Pants Unisex 7-13 kg No4

Nuk jeni me foshnje!!!

I vogli juaj po rritet. Çdo ditë pushton diçka të re. Nuk është më foshnjë ... është një djalë i vogël ose një vajzë e vogël, ka mendimet e veta, mund të zgjedhë atë që i pëlqen. Në këtë fazë të zhvillimit, është e rëndësishme të inkurajohet pavarësia e tij/saj.

Pelenat mbathje Babylino do të jenë aleati juaj më i mirë !!!

Ato do t'i sigurojnë atij gjithçka që i nevojitet për zhvillimin e tij fizik, si dhe emocional. Falë miqësisë së çertifikuar ndaj lëkurës, përthithjes së shkëlqyer dhe teknologjisë së re ‘'all around elastic', që ofron elasticitet   360 ° rreth belit dhe këmbëve, ato përqafojnë në mënyrë unike trupin e fëmijës në çdo lëvizje duke mbajtur pelenën mirë, pa u varur.

Ndërkohë, ata e kthejnë ndërrimin  e pelenës në një proces të gëzueshëm. Ju nuk keni më nevojë të shtypni “pauzë” në aventurë në mënyrë që të shtrini fëmijën tuaj, pasi ato shkojnë lart e poshtë si të brendshmet e një fëmije normal dhe ndërrimi  i pelenës mund të bëhet ndërsa vogëlushi juaj qëndron në këmbë.

 

 

 

E gjeni edhe në paketim ekonomik
Πάνα Βρακάκι 7-13 kg No4 - Available also in value pack