Babylino Pants Unisex 17+ kg No7

Energjia juaj nuk ndalet, ju jeni gati të pushtoni botën!

 Nuk është më bebe, por një fëmijë i vogël. Ju e shihni atë çdo ditë duke ngjitur shkallët, duke vrapuar, duke kërcyer dhe duke u ngjitur. Deri në fund të vitit, ai / ajo mund të ngasë një biçikletë me rrota ndihmëse dhe te mbajë balancën me njërën këmbë për disa sekonda. Fuqia e tij / saj fizike është rritur dhe lëvizjet e tij koordinohen me lehtësi relative dhe aleati i tij / saj më i mirë është Babylino Sensitive pelena mbathje. Të holla, të çertifikuara për miqësinë ndaj lëkurës, super përthithese dhe me një teknologji të re ‘all around elastic', që ofron elasticitet 360 ° rreth belit dhe këmbëve, ato përqafojnë në mënyrë unike trupin e foshnjës në çdo lëvizje duke mbajtur pelenën mirë, pa u varur.

E gjeni edhe në paketim ekonomik
Πάνα Βρακάκι 17+ kg No7 - Available also in value pack