Οικογένεια

Ο ρόλος του μπαμπά
Όσο απαραίτητη είναι η συμμετοχή του μπαμπά στο να έρθει στον κόσμο ένα παιδί, τόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του και στην ανατροφή του.
Gândire deschisă - Κεντρική Εικόνα
Μια καλή αρχή είναι το να καταργηθούν, να απορριφθούν οι προκαταλήψεις που θέλουν τον άντρα μόνο «αρχηγό-κυνηγό»: Η γυναίκα μεγαλώνει τα παιδιά και ο άντρας φροντίζει για την επιβίωσή τους.
Ο ρόλος του μπαμπά στη λήψη αποφάσεων
Οποιαδήποτε απόφαση έχει σχέση με το παιδί πρέπει να είναι αποτέλεσμα συμφωνίας και των δύο γονέων και αυτό πρέπει να τονίζεται στο παιδί.
Συνενόηση γονέων -σταθερή πορεία στην ανατροφή
Είναι σημαντικό για το παιδί να μη λαμβάνει διαφορετική αντιμετώπιση από τους γονείς.
Ο μπαμπάς δουλεύει
Είναι σημαντικό για το παιδί να ξέρει γιατί λείπει ο μπαμπάς, πού πάει και πώς μπορεί να τον βρει. Το παιδί γνωρίζει ότι καθημερινά χρειάζεται να πηγαίνετε στη δουλειά.
Ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου
Μαζί το Σαββατοκύριακο. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και οι αυξημένες απαιτήσεις, δυστυχώς αφήνουν ελάχιστα χρονικά περιθώρια στους άντρες για να ασχοληθούν με τα παιδιά τους.
Δεύτερος γάμος
Πολλές φορές έρχεται στο προσκήνιο το θέμα ενός δεύτερου γάμου. Και πάλι οι αντιδράσεις των παιδιών διαφέρουν.
Ο ρόλος του μπαμπά
Τι γίνεται αν ο πατέρας απουσιάζει από το σπίτι; Πώς μπορεί να κάνει αισθητή την «παρουσία» και όχι την «απουσία» του;
Ο ρόλος των δύο φύλων
Πολλές φορές η ανατροφή των παιδιών θεωρείται ότι ανήκει στο μητρικό πρόσωπο. «Η γυναίκα είναι για να μεγαλώνει τα παιδιά» είναι μια φράση που για πολλά χρόνια κυριαρχούσε στις αντιλήψεις των ανθρώπων και όμως είναι λάθος. Όσο απαραίτητη είναι η συμβολή του πατέρα για τη δημιουργία του παιδιού τόσο...
Πατρική παρουσία σε σημαντικές στιγμές
Ακόμη κι αν ένας πατέρας δεν μπορεί καθημερινά να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, η παρουσία του σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές είναι ζωτικής σημασίας για το παιδί και τη μεταξύ τους σχέση.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.