Βρεφική πάνα

Έξυπνες συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα - Κεντρική Εικόνα
Αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να του δημιουργήσετε αναστάτωση και να διαταράξετε τον ύπνο του;
Βρεφική Πάνα
Η αλλαγή της πάνας μπορεί να φαίνεται στην αρχή αρκετά δύσκολη για ένα τόσο μικροσκοπικό κορμάκι. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι τόσο απλό! Θα αλλάζετε το μωρό σας τόσες πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας που γρήγορα θα γίνει για εσάς μια απλή διαδικασία.
Πότε πρέπει να αλλάξετε μέγεθος πάνας
Τα μωράκια δεν έχουν όλα την ίδια σωματική διάπλαση και ανάπτυξη και, όσο μεγαλώνουν, η σωματοδομή τους διαφέρει ακόμη περισσότερο. Έτσι και η επιλογή της πάνας γίνεται σύμφωνα με τη σωματική διάπλαση του μωρού, τo βάρος του και όχι με την ηλικία του. Γι’ αυτό και τα μεγέθη των πανών...
Εξανθήματα στην περιοχή της πάνας
Τα εξανθήματα στην περιοχή της πάνας δεν εμφανίζονται πάντα με την ίδια μορφή.
Αλλαγή της πάνας και ασφάλεια
Για την αλλαγή της πάνας του μωρού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έπιπλο-αλλαξιέρα ή μια οποιαδήποτε επιφάνεια, καλυμμένη με βρεφικό υποσέντονο για να τη προφυλάξετε από τις διαρροές.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.