Βρέφος

„Ritualuri” de toaletă pentru nou-născuți - Κεντρική Εικόνα
Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς αντιμετωπίζουμε ως γονείς «τις βιολογικές ανάγκες» των μωρών. Πόση αγωνία έχουμε τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους για το πόσες πάνες αλλάζουμε, τι χρώμα έχουν τα ούρα, πώς είναι η σύσταση των κοπράνων.
O cameră sigură pentru nou-născut - Κεντρική Εικόνα
Αφού έχουμε μιλήσει ήδη για το τι χρώματα και διακόσμηση θα διαλέξουμε για το δωμάτιο του μικρού μας, καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη μας ορισμένα σημαντικά πράγματα και για την ασφάλειά του.
Somn în siguranță pentru nou-născut - Κεντρική Εικόνα
Και επιτέλους ήρθε η μέρα που γυρίσατε με το μωράκι σας στο σπίτι! Για πολλές μανούλες είναι πιο καθησυχαστικό, αλλά και πιο πρακτικό, να έχουν την κούνια του μωρού, ειδικά για τους πρώτους μήνες, στο δωμάτιο τους.
Βρέφος Διατροφή
Η διαδικασία ταΐσματος του βρέφους είναι μια ιεροτελεστία για τη μητέρα και το νεογέννητο μωρό της, η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με την τροφή, αλλά και με την επικοινωνία και τη θαλπωρή που ενδυναμώνει τη σχέση τους.
Ταξιδεύοντας με παιδιά
Η ώρα των διακοπών έφτασε! Είτε θα ταξιδέψετε για μία ημέρα ή για μία εβδομάδα, είτε φύγετε με το αυτοκίνητο, είτε με αεροπλάνο, αν έχετε μαζί σας παιδιά, πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Οι μέρες όπου περνάτε ένα μικρό σακίδιο με λίγα ρούχα και φεύγατε, τελειώσανε. Οι ανάγκες των παιδιών είναι...
Πόσο συχνά πρέπει ένα παιδί να τρώει κόκκινο κρέας;
Τι πιστεύει ο καταναλωτής-γονέας Έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι το κόκκινο κρέας είναι το πιο θρεπτικό τρόφιμο για ένα παιδί. Επίσης, αποτελεί τη βασική λύση για την αποφυγή της αναιμίας και γενικότερα την αντιμετώπιση των χαμηλών επιπέδων σιδήρου στο αίμα του παιδιού.
Οι ξηροί καρποί στην διατροφή του παιδιού
Η υγιεινή διατροφή είναι ζητούμενο για τον κάθε άνθρωπο. Όταν, όμως, η συζήτηση φτάνει στο παιδί, που έχει αυξημένες θρεπτικές ανάγκες για την ανάπτυξη και διαμόρφωση, τότε γίνεται αναγκαία. Η διασφάλιση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου για την κάλυψη των επιθυμητών προσλήψεων όλων των θρεπτικών...
Ξεκινήστε τη ζωή του, προσφέροντας τις βάσεις της σωστής διατροφής
Οι επιλογές των γονέων για τη σίτιση του βρέφους, επηρεάζουν σημαντικά την υγεία και το βάρος στη μετέπειτα ζωή του. Έρευνες αποδεικνύουν ότι ο μητρικός θηλασμός μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ωτίτιδας, στομαχικών ιώσεων και παιδικής λευχαιμίας.
Μήπως του λείπει σίδηρος; Μάθετε να το αναγνωρίζετε
Θα έχετε παρατηρήσει ότι αρκετά από τα τρόφιμα που απευθύνονται σε παιδιά και βρέφη, είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο. Ο σίδηρος είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την παρασκευή της αιμογλοβίνης, δηλαδή του συστατικού των ερυθροκυττάρων που μεταφέρει το οξυγόνο στους διάφορους ιστούς του...
Εισαγωγή στις στερεές τροφές
Πολλές από τις όμορφες φωτογραφίες βρεφών που βλέπουμε σε περιοδικά και διαφημίσεις παρουσιάζουν μικρά παιδιά που κάθονται σε ένα παιδικό καθισματάκι και είναι πασαλειμμένα στο πρόσωπο ή και σε όλο το σώμα με διάφορες τροφές. Η εισαγωγή στα στερεά τρόφιμα μπορεί να είναι μία περίοδος με πολλές...
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.