Η αλλαγή της πάνας: μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με το μωρό σας

Η αλλαγή της πάνας μπορεί να φαίνεται στην αρχή αρκετά δύσκολη για ένα τόσο μικροσκοπικό κορμάκι. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι τόσο απλό! Θα αλλάζετε το μωρό σας τόσες πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας που γρήγορα θα γίνει για εσάς μια απλή διαδικασία.

Βρεφική Πάνα

Η αλλαγή της πάνας είναι σημαντικό να γίνεται συχνά, περίπου κάθε 3-5 ώρες και οπωσδήποτε άμεσα μετά από κακάκια, γιατί αν μείνουν σε επαφή με το δέρμα για αρκετά λεπτά μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

Η συχνή αλλαγή της πάνας, καθώς και ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοχής είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για την αποφυγή των ερεθισμών και τη σωστή υγιεινή της περιοχής.

Τα Babylino Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένα και σχεδιασμένα με φιλικά στο δέρμα υλικά. Συγκεκριμένα, είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Έτσι, προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετικά υψηλή στεγνότητα, αλλά και σίγουρη, φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα.

Συμπληρώστε τη φροντίδα του μωρού σας με τη σειρά μωρομάντηλων Babylino Sensitive, τα οποία χάρη στην απαλή σύνθεσή τους με άρνικα και χαμομήλι, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα.

Ένα μωράκι 10 μηνών και πάνω, πιθανώς να αρχίσει να δυσανασχετεί κατά την αλλαγή της πάνας. Τραβήξτε του την προσοχή από τη διαδικασία αλλαγής, δώστε του το αγαπημένο του παιχνιδάκι ώστε να απασχοληθεί ή φέρτε το πρόσωπό σας κοντά στο πρόσωπο του μωρού σας, ψιθυρίστε του γλυκόλογα και τραγουδάκια και κάντε το ευτυχισμένο δείχνοντας την αγάπη σας ακόμη και αυτές τις στιγμές.

Πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες, από αυτό το στάδιο και μετά, οι πάνες-βρακάκια Babylino Pants Unisex, που σας επιτρέπουν να αλλάζετε το μικρό σας όρθιο, ενώ συνεχίζει το παιχνίδι του!

Κατά τη διάρκεια αλλαγής της πάνας και αφού πρώτα πλύνετε το μωρό σας και του απλώσετε την κρέμα, αφήστε το για λίγο γυμνό να στεγνώσει καλά η περιοχή και να απορροφηθεί η κρέμα.

Άλλωστε είναι ευκαιρία να αφήσετε το μωρό σας να παίξει και να κινηθεί με πλήρη ελευθερία. Είναι η στιγμή που λατρεύουν όλα τα μωρά!

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.