Η αλλαγή της πάνας: μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με το μωρό σας

Η αλλαγή της πάνας μπορεί να φαίνεται στην αρχή αρκετά δύσκολη για ένα τόσο μικροσκοπικό κορμάκι. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι τόσο απλό! Θα αλλάζετε το μωρό σας τόσες πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας που γρήγορα θα γίνει για εσάς μια απλή διαδικασία.

Βρεφική Πάνα

Η αλλαγή της πάνας είναι σημαντικό να γίνεται συχνά, περίπου κάθε 3-5 ώρες και οπωσδήποτε άμεσα μετά από κάθε κένωση, διότι αν μείνει σε επαφή με το δέρμα για αρκετά λεπτά μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής και αφού πρώτα πλύνετε το μωρό σας και του απλώσετε την κρέμα συγκάματος, κρατήστε το για λίγο γυμνό για να στεγνώσει καλά η περιοχή. Είναι ευκαιρία άλλωστε να αφήσετε το μωρό σας να κινηθεί με πλήρη ελευθερία. Η συχνή αλλαγή της πάνας, καθώς και ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοχής είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για την αποφυγή των ερεθισμών και τη σωστή υγιεινή της περιοχής.

Τα Babylino Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένα και σχεδιασμένα με φιλικά στο δέρμα υλικά, πιστοποιημένα για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών (βάσει Oeko-Tex® Standard 100). Έτσι, προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετικά υψηλή στεγνότητα, αλλά και σίγουρη, φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα.

Συμπληρώστε τη φροντίδα του μωρού σας με τη σειρά μωρομάντηλων Babylino Sensitive, τα οποία χάρη στην απαλή σύνθεσή τους με οργανικό χαμομήλι, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τα μεγαλύτερης ηλικίας μωρά, 10 μηνών και πάνω, πιθανώς να αρχίσουν να δυσανασχετούν κατά την αλλαγή της πάνας. Τραβήξτε τους την προσοχή από τη διαδικασία αλλαγής, δώστε τους το αγαπημένο τους παιχνιδάκι ώστε να απασχοληθούν ή φέρτε το πρόσωπό σας κοντά στο πρόσωπό τους ψιθυρίζοντάς τους γλυκόλογα και τραγουδάκια.
Από αυτό το στάδιο και μετά, πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες οι πάνες-βρακάκια Babylino Pants με τεχνολογία “All around elastic”, οι οποίες σας επιτρέπουν να αλλάζετε το μικρό σας όρθιο, ενώ εκείνο συνεχίζει το παιχνίδι του!

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Η αλλαγή της πάνας: μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με το μωρό σας | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.