Έξυπνες συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα

Αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να του δημιουργήσετε αναστάτωση και να διαταράξετε τον ύπνο του; 

Έξυπνες συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα - Κεντρική Εικόνα

Η αλλαγή της βρεφικής πάνας όταν αυτή είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της νύχτας δε θα πρέπει να αποφεύγεται. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη βρεφική πάνα στο μωρό σας,  χωρίς καν να το ξυπνήσετε!

  • Συγκεντρώστε κοντά σας όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας για μωρά. Για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή, φροντίστε να έχετε δίπλα σας την καθαρή πάνα, μωρομάντηλα καθαρισμού και κρέμα για το σύγκαμα. Αν  χρησιμοποιείτε πανάκι για τον καθαρισμό του, φροντίστε να το έχετε βρέξει με ζεστό νερό, ώστε να μην ακουμπήσετε κάτι παγωμένο επάνω του. Αν χρησιμοποιείτε μωρομάντηλα, ζεστάνετέ τα μέσα στα χέρια σας.  Η πάνα του φροντίστε να είναι φιλική και πολύ απορροφητική, για αποφυγή ερεθισμών,  όση ώρα κι αν χρειαστεί να μείνει σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Φροντίστε να έχετε ένα φωτάκι νυκτός αναμμένο για να ελέγχετε το μωρό σας αλλά και για να μπορείτε να του αλλάξετε την πάνα μωρού,  χωρίς να χρειαστεί να ανάψετε το κεντρικό φως του δωματίου.
  • Επιλέξτε το φορμάκι που του φοράτε στον ύπνο να ανοίγει από την κάτω μεριά, ώστε να μην χρειαστεί να το ξεντύσετε ολόκληρο ή να του τραβήξετε το ρουχαλάκι. Φροντίστε να κάνετε την αλλαγή, με γρήγορες αλλά απαλές κινήσεις ανασηκώνοντας τα ποδαράκια του και τοποθετώντας την καθαρή πάνα κάτω από την πάνα που ήδη φοράει. Απομακρύνετε τη λερωμένη πάνα, καθαρίστε το μωρό σας, δίνοντας προσοχή στις πτυχές ανάμεσα στα ποδαράκια του και εφαρμόστε την κρέμα για το σύγκαμα που χρησιμοποιείτε, αν χρειάζεται. 
  • Αφού περάσετε το μπροστινό τμήμα της βρεφικής πάνας ανάμεσα από τα ποδαράκια του, κλείστε με τα ειδικά αυτοκόλλητα, προσέχοντας να μην κολλήσει στο δέρμα του μωρού.

Το μωράκι σας είναι έτοιμο να συνεχίσει τον ύπνο του, γι’ αυτό σκεπάστε το, ψιθυρίστε του ένα γλυκό νανούρισμα και χαϊδέψτε το ελαφρά.  

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες  Babylino Sensitive, παράλληλα με τα παραπάνω έξυπνα Tips θα συμβάλουν στον ήρεμο ύπνο του μωρού σας, αφού προσφέρουν όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα, και μάλιστα με αποδείξεις!

Συγκεκριμένα, είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, το σήμα της οποίας βρίσκεται τυπωμένο πάνω σε κάθε συσκευασία! Επιπλέον, οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix, ένα πλέγμα φυτικών ινών που συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση διαρροών. Χάρη στην τεχνολογία αυτή οι πάνες για μωρά Babylino Sensitive προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία από διαρροές, καθώς ανήκουν στις ανώτερες κλάσεις απορροφητικότητας, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων (μέθοδος Mannequins / SGS France).

Μάθετε περισσότερα για τις βρεφικές πάνες αλλά και για την αποδεδειγμένη προστασία των Babylino Sensitive, εδώ!

 

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.