Ρουχαλάκια

Το μωρό σας θα μεγαλώσει τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύετε!

Ρουχαλάκια

Πολύ σύντομα δεν θα του χωράνε όλα αυτά τα υπέροχα μικροσκοπικά ρουχαλάκια που αγοράσατε με τόσο ενθουσιασμό. Γι’ αυτό, μην αγοράζετε περισσότερα από αυτά που χρειάζεστε και παράλληλα, αγοράστε και κάποια για την αμέσως επόμενη ηλικία! Μπορεί σε λίγες μέρες να του κάνουν!

Οι συγγενείς και οι φίλοι, με την άφιξη του μωρού σας, θα σπεύσουν να σας δωρίσουν ρουχαλάκια μεγαλώνοντας κατά πολύ την γκαρνταρόμπα τού νεογέννητου μωρού σας!

Ζητήστε τους να σας αγοράσουν ρουχαλάκια για μεγαλύτερη ηλικία, τα οποία θα φυλάξετε για αργότερα. Να είστε σίγουροι ότι θα χαρούν πολύ εάν τα δώρα τους σας φανούν περισσότερο χρήσιμα.

Αποφύγετε τα σφιχτά ρούχα στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια. Είναι ιδιαίτερα άβολα για το μωράκι σας και πιθανώς επικίνδυνα.

Προτιμήστε τα απαλά βαμβακερά ρουχαλάκια που είναι απόλυτα φιλικά στην επιδερμίδα του μωρού σας.

Ντύστε το μωρό σας τόσο όσο ντύνεστε κι εσείς! Ανάλογα με το πως νιώθετε εσείς τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τη νιώθει και το μωράκι σας.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Ρουχαλάκια | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.