
Υλικά
- 50 γραμμάρια γλυκός τραχανάς
- ½ φλιτζάνι νερό
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 50 γραμμάρια τυρί φέτα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Παρασκευή
- Βάζετε το νερό να βράσει σε μία μικρή κατσαρόλα. Προσθέτετε τον τραχανά και χαμηλώνετε τη φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς προσέχοντας να μην κολλήσει. Μετά από 5 λεπτά, προσθέτετε το γάλα και το λάδι και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να χυλώσει. Εάν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό.
- Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο ή μπολ.
- Τρίβετε τη φέτα και την ρίχνετε από πάνω.
Συμβουλή
Οι πληροφορίες και διατροφικές προτάσεις σχετικά με τη βρεφική-νηπιακή διατροφή, είναι ενδεικτικές και αφορούν τις γενικές οδηγίες για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Η στιγμή που κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί στις στερεές τροφές αλλά και ο χρόνος προσθήκης περισσότερων επιλογών στο διαιτολόγιο του, ποικίλλει και εξατομικεύεται. Παρακαλούμε να συμβουλεύστε τον παιδίατρό σας για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας.
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
Η παιδίατρος απαντά
Χρήσιμα Tips και Συμβουλές για γονείς
Γυμναστική για νέες μητέρες
Το Babylino Sensitive σε συνεργασία
με την Ελένη Πετρουλάκη
δημιούργησαν 3 διαφορετικά videos
άσκησης ειδικά για εσάς
Ονόματα
Βρείτε όνομα για το μωρό σας!
όλα τα ονόματα