Με πράξεις φροντίδας, στηρίζουμε τους Πολύτεκνους Γονείς

Τα βρεφικά προϊόντα  Babylino Sensitive, στηρίζουν με πράξεις φροντίδας την πολύτεκνη οικογένεια,  δημιουργώντας σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) ένα νέο κοινωνικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για πολύτεκνους γονείς, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Με πράξεις φροντίδας, στηρίζουμε τους Πολύτεκνους Γονείς - Κεντρική Εικόνα

Τα Babylino Sensitive αναγνωρίζουν τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει και να φροντίσει τα παιδιά της, μέσα στις δύσκολες σκληρές συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Γι’ αυτό δημιουργούν ένα νέο πρόγραμμα στήριξης μέσα από συστηματικές και συνεχείς κοινωνικές δράσεις.

Εάν λοιπόν έχετε πολύτεκνη οικογένεια με μωρό έως 3 ετών, γίνετε τώρα μέλος του Babylino Club και αποκτείστε την αποκλειστική δυνατότητα, να επωφεληθείτε από τα ειδικά προνόμια (επιπλέον των προνομίων των μελών του Babylino Club), μόνο για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπως:

  • συμμετοχή σε κληρώσεις, αποκλειστικά για πολύτεκνους, με δώρο βρεφικές πάνες ή άλλα χρηστικά βρεφικά δώρα
  • αποστολή δειγμάτων βρεφικών προϊόντων για κάθε νέο μέλος της οικογένειας 

Μοναδική προϋπόθεση είναι, η πολυτεκνική σας κάρτα (ΑΣΠΕ) να βρίσκεται σε ισχύ. 

Μπορείτε να δηλώσετε από σήμερα συμμετοχή στο πρόγραμμα Πολυτέκνων, πατώντας στο ακόλουθο link http://www.babylino.gr/babylino-club-form και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στο Babylino Club, εισάγοντας (απαραίτητα) στο ειδικό πεδίο, τον αριθμό πολυτεκνικής κάρτας (ΑΣΠΕ) που θα σας ζητηθεί. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα, είναι μέρος μιας συνολικής πρωτοβουλίας της εταιρίας ΜΕΓΑ να υποστηρίξει με ουσιαστικές κοινωνικές δράσεις, την πολύτεκνη οικογένεια. 
Ενδεικτικά τα Babylino Sensitive το Σεπτέμβριο του 2014 προσέφεραν σχολικά είδη τα οποία διανεμήθηκαν σε παιδιά Δημοτικού, ενώ πρόσφατα χορήγησε στην ΕΠΑ πολυάριθμη ποσότητα πάνας-βρακάκι BabyGo για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.   

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Με πράξεις φροντίδας, στηρίζουμε τους Πολύτεκνους Γονείς | Babylino

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.