Πρόγραμμα στήριξης Πολύτεκνης Οικογένειας από τα Babylino Sensitive

Για τα Babylino Sensitive και την αμιγώς ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ, η έννοια της οικογένειας είναι μια αξία υψηλής σημασίας , αφού αποτελεί την προϋπόθεση συνοχής ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Πρόγραμμα στήριξης Πολύτεκνης Οικογένειας από τα Babylino Sensitive - Κεντρική Εικόνα

Έτσι, δε θα μπορούσε παρά να αναγνωρίζει τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της καθώς και τη σημαντική συνεισφορά της προς τη χώρα μας.

Γι’ αυτό δημιούργησε το «Πρόγραμμα Στήριξης Πολύτεκνης Οικογένειας».

Σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) το νέο κοινωνικό πρόγραμμα, απευθύνετε αποκλειστικά σε πολύτεκνους γονείς, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μωρό έως 3 ετών.

Εάν λοιπόν έχετε πολύτεκνη οικογένεια, δηλώστε από σήμερα συμμετοχή στο πρόγραμμα Πολυτέκνων, πατώντας στο ακόλουθο link . Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής σας στο Babylino Club, εισάγοντας (απαραίτητα) στο ειδικό πεδίο, τον αριθμό πολυτεκνικής κάρτας (ΑΣΠΕ) που θα σας ζητηθεί και αποκτείστε την αποκλειστική δυνατότητα, να επωφεληθείτε από τα ειδικά προνόμια (επιπλέον των προνομίων των μελών του Babylino Club), μόνο για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Μοναδική προϋπόθεση είναι, η πολυτεκνική σας κάρτα (ΑΣΠΕ) να βρίσκεται σε ισχύ.

Με το πρόγραμμα στήριξης Πολύτεκνης οικογένειας ελπίζουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, φροντίζοντας με ευαισθησία εσάς και την οικογένειά σας.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ!

Babylino Sensitive. Φροντίδα με ευαισθησία.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.