Η ΜΕΓΑ προσφέρει πάνω από 300.000 βρεφικά προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες!

Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εντατικοποιεί την προσπάθειά της να βρίσκεται δίπλα τους.

MEGA offers more than 300.000 baby products, to people in need! - Κεντρική Εικόνα

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του 2015 την υποστήριξή της σε περισσότερα από 90 ιδρύματα, ενώ ειδικά το τελευταίο διάστημα, προσέφερε πάνω από 300.000 βρεφικά ελληνικά προϊόντα της (βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, μωρομάντηλα Babycare και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής) σε παιδικά ιδρύματα, δήμους και φορείς πανελλαδικά.  

Η εταιρία ΜΕΓΑ, στηρίζει μεταξύ άλλων, συστηματικά τα Παιδικά Χωριά SOS, την Ένωση Μαζί για το Παιδί, την Αγκαλιά, τους Γιατρούς του Κόσμου, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, την Αποστολή, την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, καθώς και γηροκομεία, ορφανοτροφεία, ιδρύματα και κοινωνικά παντοπωλεία πολλών Δήμων της χώρας, αρωγός στην πολύτιμη προσπάθειά τους.

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.