Το Kάστρο του Babylino, σας περιμένει στο Mediterranean Cosmos

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Kids Art Ferstival στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, το Babylino Sensitive οργανώνει το πιο χαρούμενο event για τους μικρούς του φίλους. 

Babylino Sensitive Castle at Cosmos Mediterranean - Κεντρική Εικόνα

Από 1 έως και 16 Απριλίου, στο εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, το Κάστρο του Babylino θα γίνει το Βασίλειο των Μικρών σας!

Μέσα και έξω από το Κάστρο, θα υπάρχει και μια σειρά δράσεων που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, παρουσία εξειδικευμένων παιδαγωγών, με πολύ χορό, τραγούδι, χειροτεχνίες και μια πριγκιπική φωτογράφιση για αγόρια και κορίτσια!!

Επίσης, μη ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε πάνες Babylino Sensitive για 6 μήνες εντελώς δωρεάν! Τέλος, όσοι μας επισκεφθείτε θα λάβετε μια ειδική κασετίνα-δώρο, για να δοκιμάσετε την κορυφαία ποιότητα των Babylino Sensitive που εκτός από άριστη απορροφητικότητα, προσφέρουν και πιστοποιημένη φιλικότητα στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.

 

                                                                  

 

 

Σας περιμένουμε, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί…!!

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.