Babylino Sensitive. Βραβευμένες Ελληνικές Πάνες!

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, εκτός από την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, έχουν κερδίσει αρκετές διακρίσεις που υπογραμμίζουν την απαρέγκλιτη προσήλωση μας στην καινοτομία, στην προιόντική ασφάλεια αλλά και στην προσφορά προς την Κοινωνία.

Babylino Sensitive. Βραβευμένες Ελληνικές Πάνες! - Κεντρική Εικόνα
  1. Retail Business Awards 2021 | Βραβείο Gold στην κατηγορία CSR RETAIL STRATEGY για το πρόγραμμα προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού σε παιδιατρικά νοσοκομεία σε συνεργασία με την ΠΕΝΤΕ Α.Ε. και το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».
  2. Retail Business Awards 2020 | Ασημένιο βραβείο για το Κοινωνικό πρόγραμμα “Μητέρα & Παιδί” των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, κάλυψη φαρμακευτικού /υγειονομικού υλικού, καθώς και διανομή βρεφικών ειδών baby kits.
  3. Κορυφαίο Bραβείο Aσφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το προϊόν Babylino Sensitive. Το 2019, οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive διακρίθηκαν με το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η κορυφαία αυτή διάκριση αντανακλά την ύψιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής να παράγει ένα απόλυτα ασφαλές βρεφικό προϊόν: τα Babylino Sensitive. Ένα προϊόν που κατάφερε να διακριθεί για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει προς το βρεφικό δέρμα, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.
  4. Greek Export Awards 2019 | Χρυσό Βραβείο Top Branded Export Product Babylino Sensitive. Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive ταξιδεύουν καθημερινά για τα ράφια του εξωτερικού, αποτελώντας άξιο εκπρόσωπο των ελληνικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής στο διεθνή στίβο. Σήμερα, όπου εισάγεται, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, μεγάλο ποσοστό προϊόντων προσωπικής υγιεινής στη χώρα μας, η κατηγορία βρεφικές πάνες έχει πάρει τη θέση της στα 50 ελληνικά πιο εξαγόμενα προϊόντα, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές πρωτοβουλίες της ΜΕΓΑ.
  5. Σελφ σέρβις Excellence Awards 2019 | Χρυσό βραβείο, μαζί με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στην κατηγορία «Κοινές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για την υποστήριξη του προγράμματος «ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ» των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, κάλυψη φαρμακευτικού /υγειονομικού υλικού, καθώς και διανομή βρεφικών ειδών baby kits.
  6. Σελφ σέρβις Excellence Awards 2019 | Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας» για την προϊοντική ασφάλεια των Babylino Sensitive, των ελληνικών βρεφικών πανών που έχουν σχεδιαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές φιλικότητας προς το βρεφικό δέρμα και έχουν λάβει τη διεθνή πιστοποίηση  Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών. Μάλιστα, τα Babylino αποτελούν την 1η πάνα στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκε με Oeko-Tex, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της ΜΕΓΑ στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φιλική προστασία του δέρματος που προσφέρουν τα προϊόντα της.
  7. MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2019 | Silver βραβείο στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για το προϊόν Babylino Sensitive. Η ΜΕΓΑ έλαβε το silver βραβείο στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για το προϊόν Babylino Sensitive και το gold βραβείο στην κατηγορία ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «Πράξεις Φροντίδας».
  8. Σελφ σέρβις Excellence Awards 2018 | Χρυσό Bραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών» σε συνεργασία με τη Lidl Hellas. Το πρόγραμμα αφορούσε την προσφορά πάνω από 340.000 βρεφικών πανών καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και για πάνω από ένα χρόνο.
  9. Σελφ σέρβις Excellence Awards 2017 | To βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε το Babylino σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017. Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας Babylino, για άλλη μία χρονιά.
  10. Made in Greece Awards 2015 | Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επωνύμου Ελληνικού Προϊόντος / βιομηχανικά προϊόντα» απέσπασαν οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, της εταιρίας ΜΕΓΑ Α.Ε στα φετινά βραβεία «Made in Greece 2015». Η κορυφαία αυτή διάκριση, μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, αποδεικνύει ότι, τα 100% ελληνικά βρεφικά προϊόντα Babylino Sensitive, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την ελληνική καινοτομία και την ανάπτυξη.

 

 

 

Μοιραστείτε το!
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, εξασφαλίζοντας όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα αλλά και πιστοποιημένη φιλικότητα.
 
Ελληνικές πάνες μωρού | Babylino Sensitive | Βραβευμένες βρεφικές πάνες

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.